Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Naše tělo

Jak lépe spalovat tuky? Objevte přírodní spalovače tuků

17.03.2020 00:00 jak-spalovat-tuky

Léto se nezadržitelně blíží. Sluníčko hřeje čím dál víc, příroda se probouzí k životu, a to znamená jediné - období shazování kil do plavek je tady. Jenže občas to hubnutí není vůbec jednoduché. Ač se člověk snaží sebevíc, stejně se mu stále nedaří a nedaří. I když už jste vyzkoušeli všechny nejrůznější diety, pořád nedokážete shodit potřebná kila? Pak jste tady naprosto správně. V tomto článku si popíšeme nejčastější příčiny, proč se vám nedaří zhubnout a zároveň, jak hubnutí podpořit přírodní cestou a pořádně jej nastartovat. Uvidíte, že po přečtení tohoto článku budete mít letos v létě postavičku jako ze žurnálu.

Proč se vám nedaří zhubnout?

Lidé se snaží zhubnout před létem rok co rok. Jenže každý rok spousta lidí selže. Buď nezhubnou ani kilo, anebo jen pár deka. Přes zimu to pak opět naberou zpátky a po novém roce aby zase začali s celým procesem nanovo. Tak to je rok co rok, dekádu po dekádě. 

Jenže, proč tomu tak je? Vždyť už dnes známe ty nejlepší způsoby na hubnutí, tak proč se nám stále nedaří zhubnout? A to nejen před létem, ale jednou provždy?

Příčiny udržování váhy

Důvod je prostý - vaše tělo není na hubnutí připravené. Jste neustále ve stresu, jste přepracovaní, nemáte dostatek pohybu, máte rozhozené zažívání, nepravidelně se stravujete, nepijete dostatek čisté vody, neustále sedíte nebo ležíte, kouříte, pijete alkohol, málo času trávíte na čerstvém vzduchu. 

A to všechno má za následek to, že nehubnete

Tělo je stroj na přežití

Jenže v takovém stavu ani nemůžete očekávat, že zhubnete. Tělo je stroj uzpůsobený k přežití. Snaží se ze všech sil, abychom v prvé řadě hlavně přežili. Nějaké hubnutí do nových plavek, protože je to trendy, ho nezajímá. A to tím tuplem, pokud je pod takovým tlakem

Proto v prvé řadě dejte svému tělu impuls k hubnutí. Připravte k hubnutí ty správné předpoklady. 

Proto:

  1. více se hýbejte,
  2. méně se stresujte,
  3. více odpočívejte,
  4. travte čas na čerstvém vzduchu,
  5. umírněte se v nezdravém stravování,
  6. začněte jíst více zeleniny a ovoce,
  7. pijte dostatek tekutin,
  8. omezte své nezdravé zlozvyky.

To jsou první kroky, kterými svému tělu dáte jasně najevo, že může být v klidu, že si nemusí udržovat tukové zásoby a naopak může začít v klidu hubnout

Drastické diety vám mohou spíše ublížit

Možná už znáte z nejrůznějších časopisů, televizních pořadů nebo internetových článků, že jsou na hubnutí „nejlepší” razantní opatření a drastické diety. Jenže nenechte se zmást! Tyto metody totiž mohou vyvolat úplně opačný efekt

V první chvíli sice díky nim rychle a výrazně zhubnete, avšak jakmile se vrátíte zpátky do svých starých životních i stravovacích návyků, okamžitě se vám váha vrátí zpět, a to třeba ještě i několik kilo navíc

A místo toho, abyste byli na léto krásně hubení, budete vážit a vypadat pořád stejně.

Jak lépe spalovat tuky?

Skutečně nejlepší hubnoucí technikou je postupné a pomalé hubnutí. Tak dlouho, jak jste přibírali až do své současné váhy, minimálně tak dlouho byste měli hubnout

Žádné razantní diety, žádné hladovky, žádné šílenosti. Hezky pomaličku, krok po krůčku. To je pro tělo mnohem příjemnější a přijatelnější forma hubnutí, která zároveň nebude mít za následek známé jojo efekty.

Nejlepší hubnoucí postup

Nejlepší je hubnout postupně nejen s pomocí zvýšeného množství pohybu, ale také se snížením snědeného jídla. Tak budete hubnout a zároveň budovat i svou svalovou hmotu. A proč je obojí tak důležité?

Pro vaše tělo je budování a udržování svalové hmoty velice energeticky náročné. Proto, čím více svalů budete mít, tím více bude vaše tělo samovolně spalovat

A pokud ještě k tomu snížíte množství přijatých kalorií, budete hubnout jedna báseň. To je tedy skvělý přirozený způsob, jak podpořit hubnutí.

Jak lépe spalovat tuky přírodní cestou?

A v tomto momentě zároveň přidejte do celého procesu hubnutí také přírodní bylinky a extrakty z účinných rostlin pro podporu hubnutí, které vám také pomohou s rychlejším hubnutím. 

Mezi tyto bylinky, které podporují spalování tuků, patří garcinie kambodžská, pomerančovník hořký, černý pepř, rakytník řešetlákový, jitrocel indický, aloe vera, smetanka lékařská a ostropestřec mariánský. Tyto bylinky například ve spojení ještě s chromem přispívají ke kontrole tělesné hmotnosti, napomáhají ke správnému metabolismu lipidů a podporují spalování tuků.

Díky těmto bylinkám budete přirozeně hubnout a zrychlíte svůj metabolismus. Nejsou to přitom žádné chemické driáky, kvůli kterým byste si rozhodili zažívání. Naopak! Bylinky vás krásně uvolní, zklidní pošramocené zažívání a připraví vaše tělo pro to pravé hubnutí. S těmito bylinkami tedy budete hubnout raz dva. 

Přírodní spalovač tuků

Garcinii kambodžskou, pomerančovník hořký a chróm najdete také v novém doplňku stravy pro podporu hubnutí Zerex Assassin

Zerex Assassin přispívá ke kontrole tělesné hmotnosti. Bude vaší pomyslnou berličkou v začátcích. Na boj s přebytečnými kily už tak konečně nebudete sami. Užívá se 1 tobolka 2x denně

Díky němu dosáhnete skvělých výsledků rychleji a jednodušeji, než bez něj, ale bez následných jojo efektů a nabírání na váze. Pokud spojíte pohyb, správné stravování, dostatečný pitný režim, zdravý životní styl a zároveň i přípravek Zerex Assassin, půjde vaše hubnutí jako po másle a vy budete mít do léta postavičku jako lusk. 

Prášky Zerex Assasin si můžete zakoupit zcela volně, bez nutnosti lékařského doporučení. Stačí užít dva prášky denně a konečně budete mít postavu, po které jste vždy snili.

Obsah přípravku Zerex Assasin
L-Karnitin 500 mg
Garcinie kambodžská 200 mg
Zelený čaj 140 mg
Zelená káva 80 mg
Pomerančovník hořký 9,9 mg
Černý pepř 9,5 mg
Chrom 40 ug

 

Hubnutí nebolí, ale trvá

Pamatujte ovšem na to, že to nebude hned. Hubnutí vyžaduje čas a trpělivost. Nelze očekávat dechberoucí výsledky po jednom týdnu, když jste doteď třeba i desítky let pro svou postavu nic neudělali. Proto buďte trpěliví a vytrvalí. Nečekejte zázraky na počkání a vytrvejte ve svém snažení. Výsledky se dostaví, za to vám ručíme, ale až po nějaké době, ne po jednom dni nebo po týdnu.

 

S hubnutím je téměř přímo spojeno trávení. Více o bylinkách, které ho umí podpořit, se dozvíte v dalším článku:



jak spalovat tuky přírodní spalovače tuků
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow