Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Vztahy

Jak poznáte, jestli je to skutečně láska?

10.06.2014 00:54
Kámasútra mluví o deseti znacích zamilovanosti, či touhy a jak vášnivost se posouvá a narůstá, znaky gradují. Kámasútra je sice charakterizuje pouze u mužského pohlaví, ale je možné je dát do souvislosti i s opačným pohlavím.

Znaky zamilovanosti podle Kámasútry

  1. Prvním znakem lásky je radost ze setkání.
  2. Druhým je sympatie (náklonnost) vůči druhému.
  3. Následně vzniká milostný úmysl (záměr), který se spojuje s neustálými myšlenkami na milovanou osobu.
  4. Čtvrtým znakem lásky je nespavost, což značí, že člověk zasažen láskou v noci nedokáže usnout a přehazuje se na posteli sem a tam.
  5. V souvislosti s pátým stupněm zamilovanosti daný jedinec přestává přijímat stravu, jídlo a jeho tělo začíná slábnout a hubnout.
  6. Pokud zamilovanost dovrší šestý stupeň, pro člověka začíná být okolní svět nezajímavý, ztrácí o něj zájem a přestává mít radost z něj, přičemž předtím to bylo naopak.
  7. Sedmá úroveň lásky značí ubývání hanby z kteréhokoliv lidského konání. Jedinec prochází bez duše po veřejnosti s vědomím, že někde zahlédne svou milovanou osobu. Netrápí ho, že někdo může spatřit, v jakém hrozném a ubohém stavu se nachází.
  8. V rámci osmého stupně je možné hovořit již o nenormálnosti v souvislosti s rozumem milence, či milenky. Jednají jako pod vlivem alkoholu, chválí se, volají a upozorňují pohybem ruky, či jiným gestem na svou milou, či milého.
  9. Devátý stupeň znamená konec myšlení a přemýšlení, stejně nastupuje i ztráta vědomí.
  10. V rámci posledního desátého stupně utrápený a skleslý vášnivostí a touhou po lásce, zamilovaný dožívá, přičemž srdce má zničené a zdrcené, přestává žít, až nakonec umírá.
Bohudík, v starověké Indii se častokrát stávalo, že ještě předtím, než došlo k takovému krutému konci, milovaná osoba projevila vůči muži zájem a tím mu doslova zachránila život. Kniha Kámasútry mluví o deseti možnostech, jakým mohla dát žena najevo svou žádostivost. Jednalo se například o takové znamení, že žena jako první oslovila muže, nečekala na něj, dokud ji on osloví. Dalším způsobem bylo, že žena chodila s mužem na opuštěná místa, mluvila bázlivým hlasem a někdy muži odkrývala svou tvář zanícenou láskou, přičemž její prsty na nohou byly orosené a vlhké ze samotné nervozity z tohoto úkonu. Ostatních pět způsobů vyjadřování zájmu se týká metody, jakým žena myla šamponem své tělo. Ptáte se proč šampon? Odpověď je jednoduchá, šampon je hindský slovní výraz a vyjadřuje masírovat. Znamená to, že těchto pět způsobů souviselo s masírováním. Žena častokrát masírovala milencovo tělo, vášnivě sténala a častokrát ukládala svou tvář s ústy do jeho klína. V takové chvíli partner pochopil, co se bude dít a co mu jeho milovaná naznačuje…

Poznali jste, jestli je to skutečně láska?

Pokusili jsme se vám přinést a odhalit tajemství, jakým způsobem se zjišťovalo, zda je to láska a tak, jak to pojímá Kámasútra. Je pouze na vás, zda se v některých z těchto odkazů najdete i vy sami, váš partner nebo partnerka. Jen vězte, že jsou odsouzení hodné všechny kruté konce a závěry, které jsou spojovány se zamilovaností. V těch nejtěžších chvílích je třeba myslet pozitivně a věřit, že život jde dál a všechno přebolí a bude lépe. Neboť musíme si uvědomit, že na každého někde tam čeká ta pravá láska, jen ji musíme najít a odkrýt. Někomu se to podaří napoprvé, někdo potřebuje těch pokusů a šancí více. Je třeba tomu věřit a uvidíte, že se to nakonec podaří. Tým Zerex blog přeje hodně sil při hledání té pravé lásky…


flirtování partnerské problémy
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow