Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Sex a erotika

Inspirujte se anonymními příběhy: Vášnivý sex, který vás nenechá v klidu!

18.06.2019 00:00 inspirujte-se-anonymnimi-pribehy-vasnivy-sex-ktery-vas-nenecha-v-klidu

Příběhy, vlastní zážitky, prožitá dobrodružství. To nás na sexu tak baví. Ať už jsou žhavé příběhy vaše vlastní, anebo vašich přátel, všichni rádi posloucháme příběhy o vášnivém sexu. Pojďte se proto začíst do čtyř nejžhavějších příběhů, které jsme pro vás vybrali, a inspirovat se k vlastním postelovým hrátkám.

Vášnivý sex v kuchyni

Petr, 56 let: Sobotní den, seděl jsem na gauči a četl noviny. Žena v kuchyni vařila oběd, na který měly přijít i děti. Přečetl jsem si, že sex v kuchyni může být fakt super, tak jsem se tedy rozhodl, že to zkusím a doufal, že mě žena nepošle někam. Chvíli jsem přemýšlel nad tím, jak bych ji posexoval. Žena v té chvíli něco míchala, nebo možná myla nádobí. Jak ji znám, určitě neměla náladu na sex, spíše přemýšlela nad tím, co ještě upeče. Můj pták však byl v pozoru jako voják, čili mozek jsem měl absolutně odkrvený. Musel jsem jít na věc.

Chytil jsem ji kolem pasu a začal líbat její krk. Viditelně ztuhla. Zřejmě jí napadlo, že za chvilku budou u nás děti a kdyby nás načapaly, byl by to pořádný trapas. Byla však ticho. Dotýkal jsem se jí úplně všude, nevynechal jsem ani jedno místo na jejím těle. Stále ke mě byla otočená zády. Svlékl jsem jí šaty, takže přede mnou stála úplně nahá. Překvapilo mě, že pod šaty neměla vůbec nic. Nikdy předtím jsem si to nevšiml, ale rajcovalo mě to.

Chtěl jsem, aby na zadku cítila mého ptáka, tak jsem se k ní přitlačil. Přitom jsem si hrál s jejími prsy, bradavky měla úplně ztvrdlé. Rukama jsem od prsou projel přes břicho a boky na její sexy zadek. Nakonec jsem projel rukou mezi její stehna a šup ho nahoru. Jemně jsem ji celou dlaní masíroval, pak jsem pomalu zasunul svůj prst dovnitř. Byla taková vlhká. Otočil jsem ji tváří k sobě a líbali jsme se. Chytil jsem ji za boky, zvedl a posadil na jídelní stůl. A to pro mě začalo divadlo. Za tolik let jsem si nevšiml, jakou dračici mám doma.

Moje žena se opřela o stůl rukama za zády, roztáhla nohy a úplně se mi odhalila. Když jsem viděl, jak se položila na stůl, bylo to pro mě jako pozvánka pro zasunutí. Prošel jsem prsty po jejích stehnech až k jeskyňce. Měla ji vlhkou a krásně připravenou.

Chvilku jsem se kochal pohledem na mou nadrženou manželku, což mě dostalo stavu, kdy už jsem to opravdu nevydržel. Svého tvrdého ptáka jsem do ní pomalu zasunul. Trochu vzdychla a lehla si na stůl. Chytil jsem ji za boky a jemně jsem přirazil, pak ještě jednou a ještě jednou.

Na chvíli jsem zpomalil, chtěl jsem si ještě pohrát s jejími prsy. Masíroval jsem je, dokonce mi dovolila protáhnout bradavky. Znovu jsem ji chytil za boky a už jsem jen přirážel, dokud jsme se pořádně neudělali. Rychlovka při vaření s manželkou byla excelentní, akorát jsme se stihli umýt a obléknout, když v zámku zaštrngotaly klíče. Budeme muset vyměnit zámky.

Vášnivý sex v autě

Matěj, 27 let: Kdo se někdy zúčastnil nějakého megafestivalu, tak ví, jak to chodí. Pódium, x tisíc lidí se pohupuje v rytmu hudby, stánky s občerstvením, které nejvíc vydělávají na alkoholu. A když to jede i přes noc, okolní lesy, zastřešené zastávky či chodby domů se mění v „souložiště”.

Na letošním Mácháči jsem poznal fajn blondýnku. Neskutečně sexy. Hodiny jsme protancovali za rytmu muziky, o kterou se starali výborní dýdžejové, hodiny povídali u jedné tamní chatky. A i když jsme byli zabraní do hovoru, nešlo přeslechnout hekání zevnitř.

Z našich pohledů bylo jasné, jak se stále méně soustředíme na povídání. Vzala mě za ruku: „Pojď, ukážu ti, čím jsme přijeli,“ řekla a mě bylo jasné, že mi nechtěla udělat jen exkurzi felicie pick up, ve které s kamarádem na akci dorazili.

Vlezli jsme do nákladního prostoru, takže místa byla dost. Naše trička padla hned, džíny se také dlouho na těle nezdržely. Byla to ohromná vášeň a my vystřídali snad všechny polohy, které nám naskládané batohy, spacáky, basy od lahvových piv a kanystry s vodou dovolily.

Zábavné bylo, když se o zadní okénko našeho auta opřela nějaká holka a o ní kluk, který odhodil svoji kšiltovku, aby ji mohl líbat. Za chvilku skončili pár metrů dál mezi auty na zemi.

Po několika hodinách jsme usnuli. Když jsme ráno vylezli, byla parkoviště plné podobných párů. A z pohledů bylo zřejmé, že noc jen zbůhdarma v autě neprospali…

Vášnivý sex na horách

Dita, 32 let: Jsem poměrně sexuálně náruživá a zajímavých zážitků mám spoustu. Jeden mezi nimi ale vyniká tím, že byl ojedinělý a asi už se nikdy nebude opakovat. Přestože jsem opravdu na chlapy, asi před rokem jsem se milovala se ženou.

S partou přátel jsme byli v zimě na horách, jeden večer se hodně popíjelo a s jednou z kamarádek k tomu tak nějak došlo. Ani jedna si nepamatujeme, kdo dal první impuls, jen si pamatuji, že jsme šly spát a nadávaly, jaká je v pokoji zima.

Pak jsme si lehly do jedné postele, že se zahřejeme, a najednou jsme se líbaly. Kdybych byla střízlivá, asi by se to nikdy nestalo, ale takhle jsem zažívala docela zvláštní pocity. Nikdy předtím jsem se ženského těla nedotýkala, a tak to byl opravdu nevšední zážitek.

Hladily jsme se úplně všude a bylo to moc příjemné. Jana pak ale skoro v nejlepším tvrdě usnula a já se pod peřinou sama uspokojila. Když jsme se druhý den ráno vzbudily, bylo nám trochu trapně, ale nakonec jsme se tomu zasmály s tím, že to byl úlet, který se už nebude opakovat, a dodnes je to naše tajemství.

Vášnivý sex ve sprše

Valerie, 34 let: Přišla jsem dříve z práce. Bylo tak teplo, že jsem vběhla rovnou do sprchy. Byla příjemná, osvěžující. Oholila jsem si podpaží, nohy a nakonec i svou pipinku. Téměř vždy, když si ji do hladka oholím, jsem nenormálně nadržená.

Na poslední narozeniny si kámošky ze mě vystřelily a dostala jsem od nich vibrátor. Tvrdily, že je vhodný i do vany. Nejprve jsem si musela vzpomenout, kde jsem ho vlastně odložila. Muselo to být velmi rychle, protože moje pipinka se už nemohla dočkat. Rychle jsem vyběhla ze sprchy a ani nevím jak, už jsem byla zpátky i s kamarádem.

Zapnula jsem ho, začal jemně vibrovat. Pomalu jsem si jím prošla po ruce, byl to příjemný pocit. Pokračovala jsem pokožkou na krku a pomalu jsem se dostala k prsům. Bože, to byl elektrizující pocit. Kroužila jsem jím kolem bradavek, dokud nebyly maximálně tvrdé. Takové malé čudlíky jsem z nich měla.

Po celém těle mi naskočila husí kůže. Rozkročila jsem se a opřela o stěnu. Vibrátorem jsem po břiše prošla až ke stehnům, což mě vzrušovalo ještě více. Tím více, čím blíže jsem byla k pipince. Zvýšila jsem vibrace. Projela jsem si s ním po vnějších pyscích a po klitorisu. Zasunula jsem si ho dovnitř, bylo to neskutečné. Pomalu jsem s ním vcházela dovnitř a ven, dovnitř a ven. Musela jsem si dřepnout a řádně roztáhnout nohy. Vytáhla jsem ho ven a masírovala jsem si s ním klitoris. Druhou rukou jsem si natahovala bradavky. Až jsem byla opravdu pořádně vzrušená. Škoda, že jsem tam neměla chlapa, pořádně bych si na něm zajezdila.

Pokračovala jsem opět dovnitř a ven, dovnitř a ven. Když jsem vibrátorem přejela po klitorisu, omámila mě vlna vzrušení. Už jsem ho od klitorisu nevzdálila. Vibrátorem jsem po něm jemně přejížděla, dokud jsem nevybuchla rozkoší. Prožila jsem takový orgasmus jako ještě nikdy. Přestože byl pro mě vibrátor zpočátku spíše směšnou hračkou, po tomto zážitku jsem ho už měla vždy přichystaného.

Další vášnivé sexy příběhy

Hledáte další podobné příběhy? Chcete se inspirovat k vlastním postelovým hrátkám? Hledáte nové netradiční polohy či místa k milování? Zajímají vás lechtivé příběhy plné napětí a vzrušení? Takové i spoustu dalších příběhů najdete v knize Zerexsutra. Zerexsutra vás provede taji sexuálních technik, které vnesou novou jiskru do vašeho sexuálního života.

Poradí vám nová místa na sex, i kde to určitě nedělat. Doporučí, jaké hračky pro dospělé zpestří vaše sexuální radovánky, a která přírodní afrodiziaka opět nastartují vaše libido. Odhalí vám mnoho zajímavých informací z fyziologie ženy i muže. Nebo vám nechá nakouknout do ložnic ostatních v sexy erotických příbězích.

Zerexsutra by neměla chybět v žádné ložnici, a to ani v té vaší! Pořiďte si jeden výtisk Zerexsutry a objevujte nové možnosti sexu.

 

Více vzrušujících tipů a poloh naleznete v dalším článku:



vášnivý sex
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow