Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Sexuální polohy

Ideální sexuální polohy na jaro: Je čas zkusit něco nového!

16.04.2019 00:00 sexualni-polohy

Dny se rychle prodlužují. Příroda se začíná probouzet k životu. Všechno kolem kvete a raší. Teploty pomalu rostou. Zvířata se probouzí ze zimního spánku. Jaro je zkrátka tady! Pojďte vylézt i vy ze své zimní ulity a vyzkoušet něco nového. A nemyslíme jen v oblasti jídel nebo třeba kosmetických produktů. Pojďte vyzkoušet nové sexuální polohy, ke kterým jaro vyloženě vybízí.

Nové sexuální polohy na jaro

Na jaře jakoby se ve vzduchu objeví proud nové energie. Všichni mají pozitivní náladu, dostatek sil na nová dobrodružství, energie na rozdávání. Využijte toho proto i v ložnici. Nebojte se na jaře měnit častěji polohy. Nudná zimní rutina je už přeci za námi, tak proč si to trochu nezpříjemnit?!

Jako první vyzkoušejte polohu ve stoje. Je to jednoduché. Postavte se se svou partnerkou třeba vedle postele nebo vedle sedačky. Žena se předkloní a vy do ní proniknete zezadu svým ztopořeným údem. Jedná se o vylepšenou polohu „zezadu”.

Pokud je vaše partnerka menšího vzrůstu, můžete si jí trochu přidržet, anebo můžete tuto polohu obejít tím, že si vaše partnerka klekne na postel či gauč a vy zůstanete stát.

Jarní láska kvete i v ložnicích

Nemusíte ale zůstat pouze u jedné neobvyklé polohy. Vyzkoušet jich můžete hned celou řadu. Další originální polohou, kterou lidé často neprovozují, je na koníčka, ale naopak.

V praxi to vypadá tak, že si na vás žena sedne, ale místo z očí do očí se k vám otočí zády. Takto může mnohem lépe směřovat penis do své pochvy a zajistit mnohem hlubší proniknutí než u klasické polohy na koníčka. Tuto polohu můžete vyzkoušet v posteli, na zemi, v obývacím pokoji, na sedačce, nebo třeba i v autě. Meze se v tomto ohledu rozhodně nekladou.

Vyzkoušejte něco neotřelého - nové sexuální polohy

Sexuální polohy ale tady rozhodně nejsou od toho, aby vás v něčem omezovaly. Přetáčejte se, hýbejte se, prohazujte se u sexu tak, jak je vám to příjemné a jak jen chcete. Třeba sami objevíte dosud zcela neodhalenou sexuální polohu, která není ani v Kamasutře.

Sexuální poloha - Jarní kříž

Další sexuální polohou, která by vám neměla uniknout, je tzv. kříž. Při této pozici muž leží na boku, žena leží na zádech a nohy má přehozené přes partnera. Muž do ženy proniká z boku, což je zcela neobvyklé a jen u pár poloh docílíte tohoto úhlu proniknutí. Oba díky tomu objevíte naprosto nové sexuální pocity.

A ještě jeden benefit tato poloha má - muž má dokonalý výhled na svou partnerku, kterak zažívá vlnu rozkoše. Takovému pohledu dokáže odolat jen málokterý chlap.

Sex na jaře venku je nejlepší

Hlásí předpovědi počasí na víkend sluníčko a teploty ke 20 °C? Pak neváhejte a vyražte do přírody! A teď nemyslíme jen na nějaký výlet, ale také kvůli sexuálním dobrodružstvím.

Sex na jaře venku je totiž ten nejlepší z celého roku. Skutečně! Je už totiž krásně teplo, takže venku vydržíte i do pozdních odpoledních hodin. Příroda se začíná zelenat, takže na vás někde v houští nikdo neuvidí. A co je hlavní - hmyz ještě nepřevzal nadvládu nad krajinou, takže se nemusíte bát nepříjemných štípanců.

Ideální teplotou pro venkovní hrátky je 22 °C, takže si najděte nějaké příjemné místečko na slunci. Protože může být země ještě studená nebo mokrá, vezměte si pro jistotu deku s plastovou podšívkou. Takovou, jakou najdete v obchodech, jež jsou určené pro piknik. Aby vám během erotických hrátek nebyla zima, můžete si s sebou přibalit ještě jednu deku na přikrytí.

A jakou polohu venku vyzkoušet? Jakoukoliv chcete! Venku rozhodně nejste omezeni prostorem, takže vyzkoušejte klidně všechny, na které jste doposud neměli odhodlání ani příležitost.

Nezapomeňte na auto!

Skvělou volbou je ale také auto. I v něm můžete prožít nezapomenutelná erotická dobrodružství. Vyjeďte si s partnerkou na výlet a při cestě nazpátek zastavte někde na opuštěném místě. V autě si to můžete rozdat jak na předním i zadním sedadle, tak i třeba při krásném počasí na kapotě auta.

Pokud hledáte více inspirace pro milování v autě, pak se nezapomeňte podívat do Zerexsutry - moderní erotické příručky, ve které najdete desítky originálních a neokoukaných sexuálních poloh i spoustu rad a tipů, jak si milování ještě více zpříjemnit.

Podpořte svou jarní sexualitu bylinkami

Nebojte se na jaře experimentovat a splnit si svá tajná sexuální přání. Jaro je přeci symbolem nového života, tak kdy jindy vyzkoušet originální sexuální praktiky?!

A pokud chcete přece jen trochu pošťouchnout své libido, zpevnit svou erekci a celkově podpořit svůj sexuální výkon, pak vyzkoušejte Zerex Klasik. Jedná se o účinný doplněk stravy s vysoce koncentrovaným složením extraktů z tradičních bylin a důležitých aminokyselin. Najdete v něm bylinky jako kotvičník zemní či maca peruánská. Zkrátka pouze bylinky a příroda. Zerex Klasik vám na jaře dodá potřebnou sexuální energii a podpoří vaši sexuální aktivitu. Stačí užít jednu tobolku zhruba hodinu před plánovaným sexem.



sexuální polohy
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow