Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Podpora erekce

Erekce a sexuální zdraví

Autor článku: redakce Zerex.cz 29.03.2014 00:00

Snad každý trochu sexuálně znalí ví, co tento pojem znamená. Respektive ví, jak taková erekce u člověka vypadá. Možná už ale netuší, že dosažení a udržení erekce je docela složitý proces, na kterém se podílí mnoho faktorů. K erekci dochází díky topořivým tělesům, která jsou tvořena houbovitou tkání. Při sexuálním vzrušení se tato tělesa plní tepennou krví, a tím dochází k vzpřímení a prodloužení penisu. Při sexuálním vzrušení se objeví zrychlené dýchání, zrychlený srdeční puls a také zvýšený krevní tlak. Centrum erekce vydá tepnám signál. Ty pak nahrnou krev tam, kde je potřeba. Erekci do jisté míry můžete ovlivnit svou vůlí a sexuálními představami, je to ale také automatický reflex. Centrum erekce je v mezimozku, reflexy jsou řízeny míchou. Snad každý muž měl někdy obavy, zda je jeho erekce dostatečná. Pro kvalitní erekci je důležitá vyvážená strava. Ta by neměla být příliš tučná. Nejznámějším pomocníkem ke kvalitní erekci je zinek. Ten způsobuje zvyšování tvorby mužského pohlavního hormonu a spermií. Můžete ho užívat ve formě vitaminů obohacených o zinek, nebo jej přijímat v některých potravinách. Potraviny s vysokým obsahem zinku jsou:

  • Játra
  • Hrášek
  • Fazole
  • Plody moře

Řekněme si to narovinu. Pro kvalitní vztah je sex, a tedy i erekce, velmi důležitá. Pokud dochází k poruchám erekce, mohou partneři přistoupit k nekoitálním aktivitám (manuální dráždění, či orální sex). To jim však většinou z dlouhodobějšího hlediska nestačí. Neschopnost kvalitní erekce může způsobit:

  • Snížení sebevědomí a jistoty muže
  • Deprese
  • Neshody v partnerském vztahu
  • Snížení sebevědomí ženy

Pokud máte problémy s erekcí i přesto, že je vaše strava vyvážená, zkuste přípravek Zerex. Kvalitní přípravek, který z vás opět udělá muže. Mějte znovu tvrdou a dlouhou erekci, která vám umožní naplno si užívat sexuálního života!



Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow