Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Sex a erotika

Dlouhá předehra, ještě delší sex. Ponořte se do hlubin tantry

Autor článku: redakce Zerex.cz 05.10.2017 00:00 Dlouhá předehra, ještě delší sex. Ponořte se do hlubin tantry

Předehra neodmyslitelně patří k sexu. Letmé doteky, něžné laskání, hluboké vzdechy, erotické myšlenky visící ve vzduchu. Předehra je zkrátka kořením každého milostného aktu. Jenže, co kdybyste i ji chtěli ještě nějak přikořenit? Pojďte s námi objevit kouzlo prastaré praktiky tantra, která z vaší předehry udělá záležitost plnou rozkoše.

Cesta je cíl - předehra vítězí nad velkým finále

Tou praktikou je již dobře známá tantra. I když… Známá sice je, ale její pravý význam, spojení se vztahem a sexem až tak známé není. Tantra totiž před 5 000. lety sloužila jako ušlechtilá meditační metoda, při které se uvolnilo nejen tělo, ale také mysl. Dnes už slouží jen tělu, a to jako jedna z nejslavnějších sexuálních praktik na světě. Provozují ji jak jednotlivci, tak i páry, které díky ní chtějí vyřešit aktuální sexuální abstinenci či problémy.

Jak může tantra zlepšit vztah?

Právě tantra, neboli správně řízené doteky, různé masážní a meditační techniky, dokáže předehru i celý sex posunout na úplně jinou úroveň. Mnozí ji připodobňují k božské praktice, která dokáže duši i mysl přenést na vesmírná místa. Ať už to tak je či nikoliv, beze sporu dokáže právě tantra stmelit a okořenit upadající vztah.

Sexuální neshody nemusí být posledním hřebíčkem do rakve

Problémy s erekcípředčasná ejakulace, hádky, nesdělené výčitky, stres, problémy doma i v práci. To všechno jsou silní narušitelé intimních chvil. A věděli jste, že právě neshody v sexu stojí za rozpadem 2 z 10 vztahů? Proto je potřeba všechny problémy podchytit hned v jejich začátcích. Zkuste právě do předehry vnést trochu více snahy a třeba i nějakou tu tantrickou praktiku.  Rozhodně se nebojte v tomto směru experimentovat. Nemůžete nic ztratit.

Inspirujte se tantrou

Uvedeme si jednu tantrickou metodu, která se vám bude líbit. Nejprve se rozhodněte, kdo půjde jako první. Jeden z vás si totiž lehne na klidné a pohodlné místo a ten druhý z páru jej bude masírovat, hladit a sexuálně uspokojovat. Ovšem zapomeňte na nějakou rychlovku. Hezky pomalu se centimetr po centimetru dopracujte až do intimních partií. Začněte nahoře. Masírujte celé tělo. Hlaďte jej rukami, horkými ručníky, vonnými olejíčky. Nezapomeňte na žádné místečko. U tantry se nic nesmí uspěchat. Navíc u žen trvá vzrušení v průměru 20 minut, proto rozhodně nikam nespěchejte. K vyvrcholení by mělo dojít klidně až po hodině hlazení a masáží. Pak se můžete prostřídat. prodloužení pohlavního styku



předehra tantra tantrický sex
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow