Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Sex a erotika

Dámy, chcete mít delší orgasmus? Zde je 5 tipů jak na to

28.07.2016 15:16 orgasmus
Pokud to milé dámy už není v posteli to pravé, zkuste to změnit. Následujících 5 tipů pomůže každé ženě prodloužit orgasmus...

Střídejte tempo...

Využívejte střídání tempa. Je to výborná a odzkoušená metoda na prodloužení svého orgasmu a celkového intimního zážitku. Je to způsob jak se udržet co nejdéle v očekávání a mimořádném vzrušení před samotným vyvrcholením...

Masturbujte

Možná vás překvapíme, ale častou masturbací docílíte právě toho čeho chcete. Získáte větší chuť a touhu po partnerovi a nebudete se ho moci dočkat...Laciné a velmi účinné afrodiziakum pro každou z vás, co říkáte?

Vsaďte na další kolo...

Věděli jste, že při tom dalším kole půjde vše snáz a bude to ještě intenzivnější? Není se čemu divit, po prvním orgasmu jsou ženské pohlavní orgány mnohem lépe prokrvené a citlivější na dotek, či dráždění. Právě proto druhé a další kolo bude v tomto směru jednodušší. Mnohé z vás to i potvrdily ve svých výpovědích. Právě druhý, třetí, či další orgasmus je silnější, mnohem lepší a delší.

Spusťte svou představivost...

Představivost a fantazie zaručeně patří k sexu a zároveň k silnějšímu a delšímu orgasmu. Připravit na to však musíte především svojí hlavu. Představte si například nová místa, kde všude si to užíváte s svým partnerem. Nebo v jakém erotickém a vzrušujícím oblečení si užíváte někde na veřejném místě. Fantazii se při sexu meze nekladou. Stará známá fráze, ale zaručeně dokáže pomoci i ve snaze o delší orgasmus, pokud se o to chcete i sama přičinit.

Nespěchejte. I čas rozhoduje...

V tomto směru je důležitá předehra. Dbejte na dostatečný čas věnovaný předehře. Upozorněte na to i svého partnera. Toto je cesta jak dosáhnout lepšího a hlavně delšího orgasmu plného nových, nezapomenutelných zážitků. Takže pokud chcete i vy delší orgasmus, měli byste si začít spytovat svědomí, co děláte špatně se svým partnerem a co byste mohli dělat jinak, možná právě výše popsanými metodami.  


uspokojení ženy vzrušení
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow