Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Vztahy

Chyby při balení žen

10.06.2014 00:47
V dnešním článku se pokusíme přiblížit některé z chyb, kterých se dopouštějí dnešní muži při balení svých budoucích partnerek. Uvědomujeme si, že je to téma na dlouhé diskuse a je obtížné přesně vystihnout to, po čem "naše" milé stvoření touží. I navzdory tomuto faktu se pokusíme v našem článku uvést chyby, které byste neměli dělat a následně rady, jak to dělat správně a být úspěšný. Je sporné, zda se trefíme alespoň do některé z chyb při balení žen, které jste se dopustili i Vy na svém prvním rande…

Chyba č. 1: Dlouho neuvažujete o tom, co chcete říct

Je třeba být uvolněný a nezatěžovat se zbytečně tím, co řeknete v rámci vaší konverzace s ní a zda vůbec vzbudíte zájem u ní svým projevem. Žena musí pocítit, že ji skutečně a opravdu posloucháte a že máte zájem o komunikaci právě s ní. V tomto směru je důležitá vaše schopnost rozumně, klidně a moudře uvažovat, ne však přehnaně dlouho. Samotná myšlenka přijde i sama v té správné chvíli. Nemusíte vůbec váhavě přemýšlet, co a jak jí řeknete, abyste nic nepokazili.

Chyba č. 2: Okouzlit ji za každou cenu

V rámci této rady Vás milí pánové varujeme před tím, abyste "netlačili na pilu". Ani jedna žena nemá ráda, když se ji muž pokouší okouzlit za každou cenu a to více, pokud ne svým sebevědomím, ale právě jinými zbraněmi, jako tím, co dělá, penězi a bohatstvím, drahým autem, atd. Není to správný postup, jak na ni, to nám věřte. Má to spíše opačný efekt. Buďte prostě sami sebou a mějte vztah k vlastní osobnosti. To je skutečně to, co má rozhodující vliv na ženské rozhodnutí. Neokouzlíte ženu tím, co máte, co jste, ale buďte reálnou osobností. Nehrajte si na nikoho, chápejte ženu tak, jak to chce ona.

Chyba č. 3: Nebuďte nadmíru laskaví, milí a dobří

Mnoho dnešních mužů (pokud ne všichni) jsou "přehnaně" milí, hodní a laskaví. Ano je pravdou, že i současné ženy milují galantní gentlemany, to nemůžeme popřít. Nicméně připomínáme, že méně je vždy více a toto platí také v souvislosti s přílišnou laskavostí a dobrotou. Musíte se chovat tak, jak se chováte vůči svým přátelům a kamarádům. Nepřehánějte to s projevy díků, laskavosti a dobroty. Klidně nepřipisujte nastávající partnerce větší význam, než je to ve skutečnosti potřeba.

Chyba č. 4: Nevyznávejte jí své city příliš brzy

Co tím myslíme? Jen jedno, krátce na to, jak jste se s ní poznali, není nejšťastnějším řešením, pokud ženě o kterou máte zájem, začnete vyznávat lásku, své city způsobem "Jak moc ji chcete…“, “Že právě ona je ta pravá a jediná láska ve Vašem životě, se kterou chcete strávit celý život“. Opravdu si myslíte, že ji dobře znáte za tak krátkou dobu, za dva, tři dny, či týden nebo měsíc? Jak se může cítit ona? No, jistě nebude vědět, co si má o tom myslet a o nadšení asi také nelze hovořit. Jedna věc je dobrá, že jste zamilovaní a chcete to vykřičet celému světu. No věřte, či ne, raději s tím u ní počkejte. Nemusíte se bát, ještě bude dostatek příležitostí na vaše vyznání citů. Klidně bude stačit, pokud jí polichotíte prostě jen tím, že jí koupíte kytici květin, řeknete jí, že je Vám s ní příjemně a těšíte se z toho, když jste častěji spolu. Následně se bavte o dalším tématu, které bude o něčem jiném, než jen o vás dvou.

Chyby při balení žen závěr

Tímto článkem nebylo naším úmyslem rozebrat všechny chyby, které dnešní muži dělají ve spojitosti s balením žen, protože jich existuje určitě mnohem více. V samém závěru ještě doplňujeme, že ženy mají rády muže, kteří se o sebe starají a navenek působí upraveným dojmem, stejně jsou i romantičtí a pozorní vůči nim. Nezbývá nám nyní už nic jiného jen popřát hodně štěstí na dlouhé cestě hledání té pravé partnerky. Pokud již náhodu patříte k těm šťastnějším jedincům, co tu pravou už našli, tak Vám blahopřejeme a věříme, že jsme Vám tímto článkem připomněli to, jak obtížné bylo tehdy zjistit a trefit tu správnou oblast, po čem ženy touží a jak je úspěšně sbalit…


flirtování svádění
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow