Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Sex a erotika

Po čem touží ženy v sexu? Známe odpověď!

Autor článku: redakce Zerex.cz 08.01.2017 00:00 po čem touží ženy v sexu

Buďte k sobě upřímní i v posteli a povídejte si i o tom, co každý z vás očekává od intimního vztahu, sexu. Proberte spolu své sny, přání a touhy, stejně tak i domněnky. Každý po něčem touží, stejně tak muži i ženy. Dnes se podíváme blíže na to, po čem touží ženy v sexu. Žádný muž přece nevidí do ženské hlavy, musí se to jednoduše naučit a pochopit, jaká je skutečná pravda. Čím dříve se to každý z mužů naučí tím lépe. My se vám s naším článkem pokusíme pomoci, abyste to měli jednodušší.

Po vášnivosti

V tomto směru se jedná o jednoznačnou záležitost. Co tím myslíme? Ženy vyhledávají a mají rády romantické muže, respektive romantiku. A navíc romantiku očekávají i v intimním vztahu. Odmítají se chovat jako muži, kteří upřednostňují "rychle" a "stručně", ony vyžadují romanticky, pomaličku a procítěně. Obecně romantiku ženy popisují jako něžnost spojenou s akcí. Pokud stále nerozumíte, znamená to, že mají rády líbání, laskání, doteky a slova. Vášnivé milování, vášnivý sex, to je to pravé, po čem ženy touží. Rozhodně to však není všechno, po čem ženy touží iv sexu.

Po čistotě

Přiznejte se, jdete na "to" hned tak, jak jste nebo se nejdříve musíte očistit a umýt? Většina žen upřednostňuje před samotným aktem očistu, sprchu, či koupel. Dbají na to, aby se dostatečně uvolnili a užili si všechno, co se se sexem spojuje. Přece nikdy nevíte, jaká poloha vám v posteli zachutná a ženy to mají rády na "čisto". Jen se v duchu můžeme ptát, proč my muži bereme právě tuto jejich touhu jako něco neoriginálního, nepřirozeného a nesmyslného.

Po vyvrcholení, respektive orgasmu

Je to pravda a je to skutečně tak, že i ženy touží po vyvrcholení, po plnohodnotném orgasmu. Nicméně je třeba podotknout, že ženy přistupují k orgasmu přeci jen trochu jinak než my muži. Jdou do každého aktu s tím, že buď něco bude nebo ne. Není to pro ně nutnost, ale určitě je potěší, když orgasmus zažijí. Přece kdo by ho nechtěl, když je takový příjemný. Jenže není to vždy tak jednoduché, protože samotné procítění aktu se zakončením v podobě orgasmu ovlivňuje množství činitelů, které musí být splněny, aby vůbec něco u ženy i bylo.

Po aktivitě a iniciativě

Ano, je to už jednou tak. Všechny ženy touží po tom, aby jejich partneři byli iniciativní v posteli. Možná jste byli v tom, že pouze muži jsou takoví, kteří si stěžují často na slabou a nízkou iniciativu ze strany jejich partnerek. Každému jednou začne vadit, pokud se v posteli snaží vždy pouze jeden z partnerů a ten druhý se pouze jako vždy "sveze".

No ženám se nelíbí sex, když musí být iniciativní pouze ony. Mají rády, pokud i jejich partneři přiloží ruku k dílu, respektive pokud jim vrátí to, co ony dávají jim. Proč by měl jeden partner dávat více a druhý méně? Vám se to líbí? Proto milí pánové, pokud ve vašem vztahu dáváte málo, probuďte se a začněte dávat více nebo alespoň tolik, kolik vám dává vaše partnerka. Zkuste to už při nejbližším milování. Uvidíte ten rozdíl. Pokud se však právě vaše partnerka vymyká z této touhy ostatních žen, oslovte ji a domluvte jí, že už nebudete dávat jen vy, ale ať dává i ona vám. I v takovém případě zaznamenáte rozdíl, pevně věříme, že pouze k lepšímu.

Po porozumění

A jsme u poslední ženské touhy. Můžeme konstatovat, že pokud dáme dohromady výše popsané touhy, vznikne nám právě tato - porozumění. Proč porozumění? Jestliže přeci porozumí žena muži a naopak muž ženě, nebude ve vztahu a v sexu žádný problém. Bude to klapat i v posteli. Vždy se shodnete na tom, co chcete i v posteli. Pokud oba dobře víte, co chcete, i díky aktivitě, orgasmu a touze půjdete tím správným směrem a to, po čem toužíte nebo co si přejete, to i dosáhnete.



sex
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow