Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Sex a erotika

Po čem touží ženy v posteli? Vsaďte na těchto 8 triků.

Autor článku: redakce Zerex.cz 26.01.2017 00:00 po čem touží ženy

Nemusí to být vůbec jednoduché pokaždé pochopit, co to vlastně chce vaše partnerka v posteli. Uvědomujeme si, že někteří z vás z toho dostanou i trauma. Ale nemusí to vždy dopadnout tragicky. Stačí se více zamyslet a popřemýšlet nad tím, co by tak mohlo zajímat i tu vaši ženu v posteli. Pokud si neumíte poradit, tak jste na správném místě, protože přinášíme článek, který vám pomůže se zorientovat i v tomto směru. Čtěte dál, dozvíte se mnohem více o tom, po čem touží ženy v posteli.

1. Myslete na partnerku, ne na sebe ...

Dokonalý muž, partner a milenec je ten, který jako první myslí na svou partnerku a ne na sebe. Snaží se splnit všechny její požadavky, i ty v posteli: Začne předehrou, která nejvíce vzruší partnerku, něžně se jí dotýká na všech partiích a pokračuje ve splnění všeho, co si jeho partnerka žádá v posteli. Ženy odsuzují a přímo nesnášejí takové muže v posteli, co si jen rychle užijí a rychle končí. I ženy milují dlouhou erekci u svých partnerů a tím i delší, ne příliš krátký sex.

2. S orálním sexem opatrně!

Nežádejte orální sex, i když se vám to líbí jako všem mužům. Myslete na to, že ne každá žena ho také miluje, tak jako vy. Mnoho žen ho odsuzuje, nedokáže jej praktikovat ani uspokojit svého partnera svými ústy. Správný milenec ženu do ničeho nenutí, zvláště pokud mu dala partnerka jednou, či dvakrát najevo, že to nechce dělat. Proto se vyplatí žádat pouze to, co se líbí i vaší partnerce a milence a co sama chce pro vás udělat.

3. Ptejte se ...

Nezapomínejte se jí ptát, co se jí líbí více a co zase méně. Je správné, pokud se partner ptá, jestli to dělá dobře, zda má dostatečné pohyby, doteky a co dělá špatně. Takto dokážete své milované, že si ji vážíte a že vám velmi záleží na tom, aby se sex líbil i jí. Pokud jste někdy sobec i vy, tak přestaňte kašlat na svou partnerku a ihned to změňte a uvidíte ten rozdíl.

4. Na anální sex zapomeňte ...

Stejně jako při orálním sexu, i při análním sexu platí, že nenuťte svou partnerku do této pikantnější praktiky, pokud to sama nechce. Musíte pochopit, že anální sex je obecně u nás ještě zcela tabu a mohlo by se stát, že byste vážně ohrozili váš intimní život, pokud ji budete přece do toho nutit. Uvědomnte si, že ho nechce možná i proto, že se obává bolesti, která může být na začátku vážným problémem. Chcete-li anální sex, musíte počkat, protože postupem času, jak se vztah a intimní život vyvíjejí, tak je možné, že se ho dočkáte později, pokud budete více zkušenější. Chce to čas a vzájemné pochopení a dohodu.

5. Dokonalá výdrž ...

Milovat se, milovat se a milovat se. Kdo by to nechtěl. Když se skutečně milujete, neměli byste mít s tím problém. Vězte, že i když by se to nemuselo na první pohled zdát normální, ale i ženy mají rády dlouhý sex, pravidelné a dlouhé milování, třeba i celou noc. Ocení, když muž a partner má super kondici a výdrž, nemluvě o silné a kvalitní erekci. Jen pozor na skutečně přehnané maratony. Stanovte si limit a množství. Nejlepší bude, když budete mít stejné představy, kondici a energii.

6. Využijte svou drsnost a sílu ...

Možná si myslíte, že pokud budete v posteli za něžného milence, že partnerce se to bude líbit. No odtud potud. V sexu a při milování musíte mít limity i co se týče vaší něžnosti, stejně tak i síly a drsnosti. Správný milenec vždy musí správně odhadnout, jakou silou a intenzitou bude obšťastňovat svou partnerku. Na druhou stranu mnohé ženy neumí dát najevo, že chtějí, aby jejich partner přitvrdil. Nebo i když to dají najevo, spíše tak, že to nepochopí správně. V tomto směru musí i partnerka dát jasný pokyn, aby muž přitvrdil. Vzájemná souhra a doplňování jsou základem úspěšného intimního života. Vsaďte například na tvrdší kousání na krk, či na její bříško. Nebo ji plácněte po zadku při vaší oblíbené poloze zezadu. Některé ženy nedají dopustit například i na silnější tahání za jejich vlasy nebo přitlačování jejich krku. Možností je hodně, vsaďte na to, co vzrušuje nejvíce tu vaši a kde si to můžete patřičně dovolit, abyste jí neublížili.

7. Nezapomínejte na pochvalu a komplimenty ...

I v posteli ji pochvalte a prokazujte jí komplimenty. Uvědomte si, že každá žena chce být i v posteli krásná a chce vypadat vždy "nej". Zkuste například pochválit její celkový vzhled, postavu, či pouze konkrétní část těla, například prsa, či zadek. Bude stačit pouze jednoduchá věta typu "Ten tvůj zadek je nejkrásnější." Správný milenec, pokud skutečně miluje svou partnerku, bude ji milovat se vším dobrým i špatným, i s tím, co je hezké, i co je hezké méně. Toto musíte také pochopit, pokud chcete docílit klid a kvalitní sex v posteli.

8. Jemně a něžně ...

Prožít pikantní, divoký sex plný vášně a požitku, to by chtěl asi každý. No ne všechny ženy touží stejně po tom samém, jako my muži. Nyní si sice odporujeme s bodem č. 6, ale je to tak. Musíte být i drsným mužem, stejně tak i něžným. Dbejte hlavně na něžnější pohyby a doteky. Objímejte ji s cílem zajistit jí pocit bezpečí a pohody. Myslete na to, že ženy touží být milovány, mají rády mužskou sílu, ale v jistých okamžicích přímo vyžadují něžnost a jemnost ze strany muže. Je to jejich záměrný cílem působit žensky a aby mohli lépe svádět.

Tak co milí pánové, teď když víte, po čem touží ženy v posteli, jste připraveni jim to s radostí věnovat při nejbližším milování? Nebo vy milé dámy, představíte svému milovanému dávku vašich snů a tipů na dnešní večer?



po čem touží ženy
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow