Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Naše tělo

Čaj na uklidnění zlepší i váš život v ložnici

Autor článku: redakce Zerex.cz 13.12.2017 00:00 Čaj na uklidnění

Stres. Největší zabiják libida současnosti. Podle nejnovějších studií stojí právě stres za laxním přístupem lidí k sexu, k jejich intimní apatii a menšímu zájmu o postelové hrátky. Vypadá to tedy, že se stačí zbavit stresu a napjatých situací a nejen, že se vám zlepší nálada, ale také život v ložnici. Jenže jak na to?

Bojujeme proti stresu

Možností, jak bojovat se stresem je mnoho, od meditačních technik přes návštěvy psychologa až po nejrůznější uklidňující jídla a nápoje. Už od nepaměti babičkami doporučované jsou ale bylinné čaje. Ty jsou již stovky let zavedené ve starých kronikách a herbářích jako účinní bojovníci proti špatné náladě, stresu a různým neduhům.

Čaj na uklidnění

U čajů, jako léty prověřené pomoci, tedy zůstaneme. V lékárnách najdete obrovský výběr takových čajů. Ovšem ani internet v této oblasti nezaostává. Zde si můžete koupit například bylinný sypaný čaj na uklidnění a duševní harmonii.

Jaké bylinky vám pomohou se stresem?

V tomto čaji najdete vybrané druhy bylinek a léčivek, které mohou pomoci i s velkým nervovým vypětím. Najdete v něm v prvé řadě řebříček obecný, který má příznivý vliv na zmírnění nervozity a stresu. Pozitivní účinky má také na normální fungování trávicí soustavy a příznivě působí na psychickou odolnost a koncentraci. Dále se v čaji setkáte s třezalkou tečkovanou, která sice není příliš známá, ale skvěle pomáhá udržovat pozitivní náladu, přispívá k emocionální rovnováze a může dokonce pomoci k hlubokému spánku. Dalším dílem čaje na uklidnění je levandule lékařská, která může příznivě působit při vysokém krevním tlaku a zároveň pomáhá k uklidnění nervového systému. Poslední dvě bylinky, které v čaji najdete, jsou jitrocel kopinatý a meduňka lékařská. Obě mohou pomoci k navození psychické pohody, stimulují imunitu a v neposlední řadě mohou mít příznivé účinky na váš spánek.

Uklidněte nervy a zlepšíte tak svůj sexuální život

Díky takové kombinaci bylinek a léčivek se perfektně uklidníte, navodíte stav pohody a relaxace a okamžitě také zlepšíte svou náladu. Jakmile se vám toto povede, pohoda v posteli na sebe nenechá příliš dlouho čekat. Udělejte si tedy z pití tohoto čaje takový svůj malý každodenní rituál a nejen, že se uklidníte po celodenním shonu v práci, ale také se naladíte na tu správnou, sexuální vlnu. A takový čajový dýchánek můžete pravidelně provozovat i s vaší drahou polovičkou. Čaj na uklidnění a stres



Čaj na uklidnění stres stres vs libido libido
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow