Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Erotický horoskop

Býk muž

22.04.2014 23:11
Muž ve znamení Býka je velmi zajímavá povaha, která miluje všechno, co se v posteli odehrává. Býci umí být v posteli pořádně draví, jsou schopni se milovat i dlouhé hodiny bez přestávky. Únava tyhle muže jen málokdy dostane, nakolik ji pociťují jen zřídka.

Znamení Býk muž

Pokud by jste očekávali, že k takovým mužům patří i silné ženy, které jsou také dominantní, mýlíte se. Býci nedokážou být na jednom místě s tak dominantní osobou, jako jsou oni sami. Proto často vyhledávají jemné ženy, které častěji přikyvují na jejich nápady a jsou schopné je zrealizovat. Proto je muž býk neustále dominantní a své postavení využívá ve svůj prospěch. Určitě se však v posteli nechová odporně nebo násilnicky, ale právě naopak, je pozorný a ohleduplný. Raději jako projev demonstrace své síly a agrese má muž Býk rád, když může být k ženě jemný a dopřát jí pocit blaha a štěstí zcela jiným způsobem. Muž ve znamení Býka má rád, pokud si může dát na sebe něco, o čem je přesvědčen, že v tom vypadá skutečně skvěle. Je mu velice po chuti, když se na něj ženy dívají jiným způsobem, a pokud ho začnou svádět. A to je jeho hlavním cílem. Více než samotu si užívá chvíle s přáteli či s partnerkou na dobré večeři, přičemž ví co je to galantnost a ohleduplnost.

Jak miluje muž Býk

Určitě to není takový typ člověka, který by se předváděl a snažil se zaujmout ženy něčím, co nemá nebo nevlastní. Muž Býk je sám sebou a to platí i při milování, přičemž zvíře ve své duši a ve svém nitru nezapře. Nepotřebuje být příliš romantický na to, aby věděl, jak zaujmout ženu a jak vytvořit ideální prostředí pro krásný večer. Svíčky či víno ​​jsou jeho důležitými atributy, avšak žena musí ocenit i jeho snahu a pochválit ho za ni. Komplimenty však od něj nečekejte. Je to spíše jednoduchý člověk, který ví, co se patří a co je třeba udělat. Před sexem musí být u něj předehra, i v tom případe, že zde se používají jen známé a ověřené praktiky. Také od něho ale nečekejte nezvyklé erotické nápady a experimentování, které skutečně nemají v oblibě. Jestli to nebylo vyzkoušené alespoň tisíckrát, tento muž to nevyzkouší. Při sexu však nemyslí jen na sebe, ale i na partnerku, která mu značně sekunduje. Orgasmus je tedy jistou věcí nejen pro něj, ale i pro jeho jemnější polovičku. Pokud byste hledali jeho erotogenní zóny, ty jsou v oblasti hlavy, krku a na zádech. Také má velmi rád i jemné kousání, které ho často dostane do varu a díky kterému je ještě více sexuálně vzrušený. Určitě však netřeba překračovat stanovená pravidla, které nechce takový muž obcházet. Klasiku však může měnit žena, která je s ním v posteli, přičemž nemůže začít zhurta, ale jen velmi jemně měnit zažité za nové a lepší. Muž ve znamení Býka je tedy vhodným partnerem k jakékoliv ženě. Třeba si však dát jen pozor na experimentování, avšak můžete se spolehnout na romantické svíčky či předehru, která rozhodně nezklame. Zvýšená očekávání jsou však zřejmě zbytečné, i když ani tento standard není k zahození.


sexuální horoskop
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow