Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Erotický horoskop

Blíženci – žena

22.04.2014 23:09
Ženy ve znamení Blíženci jsou označovány za velmi rozkošná stvoření, které si rádi užívají života plnými doušky a také si nedělají velké plány do budoucnosti. Žijí tady a teď a tak se i staví ke všemu, co dělají. 

Charakteristika znamení Blíženci žena

Ženy ve znamení Blíženci velmi rády diskutují o různých tématech, přičemž samy dokážou vést celou komunikaci. Pokud mohou, tak jsou rádi středem pozornosti, přičemž jim nevadí zvýšený zájem o ně a to nejen jako o ženy, ale také jako o sexuální objekt. Jestli o ně muži projevují dostatečný zájem, je to pro ně požitek. Jako partnera si často hledají člověka, který má rád stále a náhlé změny, přičemž nikdy nic není zažité a ověřené. To můžeme říci, že platí i v posteli. Žena Blíženec je velmi zvědavá a velmi ráda se pouští do nových věcí. Pokud si myslíte, že tato žena má v něčem zábrany, pak se opravdu mýlíte. Určitě je otevřena mnohým věcem, ať už je to více osob v posteli nebo osoby stejného pohlaví. Jednoduše je to taková žena, kterou by si uměl u sebe představit každý muž, avšak jen málokterý by s ní vydržel i déle.

Jak sbalit ženu blížence

Žena Blíženec ráda zkouší nové věci a ráda je zkouší s novými lidmi. Poznávaní nových lidí jim tedy nedělá problém, přičemž některé známosti často končí za hranicí pozdravu a komunikace. Velmi lehce dokážou muže poplést tím, co dělají natolik, aby byl muž mnohem povolnější a aby jim přinesl vše, co si přejí. Tím, že si muže dokážou omotat kolem prstu často dosáhnou mnohých výhod. Jestli by muže žena v tomhle znamení zklamala, ten ji dokáže velmi snadno odpustit. Jelikož ženy ve znamení Blíženci nemají často mnoho zábran, pak je více než pravděpodobné, že ráda vyzkouší i nové experimenty, což mnoho mužů vzrušuje a upoutá.

Žena Blíženec a sex

Na sex má chuť poměrně často, přičemž nikdy nemůžete přesně rozpoznat, jestli to dnes bude nekonečné milování s nádherným koncem nebo to bude rychlý sex na ledajakém místě. V první řadě se žena stará o své potěšení a spokojenost a až pak se stará o to, zda i muž dosáhl toho, co chtěl. Muž by se však měl pokusit navodit správnou atmosféru, která musí být odpovídající milování a musí být ideální na tu danou chvíli. Je těžké říci, zda tyto ženy mají raději jemnější doteky nebo je to spíš tvrdý sex. Určitě to třeba často měnit a hledat způsob, jak ji co nejlépe uspokojit. Změna poloh je také velmi častým jevem při milování se ženou v tomto znamení. Jestli neznáte rozmanitý počet poloh, raději si je důkladně nastudujte. Ženy v znamení Blížence mají mnohé výhody, přičemž na ty přijdete již poměrně brzy, protože na sex s nimi nemusíte příliš dlouho čekat. Zda je to však výhoda pro Vás nebo to spíš považujete za nějaký typ lehkosti, to je už na Vás. Určitě však mají tyto ženy své kouzlo a bezprostřednost při všem, co dělají, napomáhá k jejich oblibě ve společnosti.


sexuální horoskop
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow