Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Erotický horoskop

Blíženci – muži

Autor článku: redakce Zerex.cz 22.04.2014 00:00 Erotický horoskop znamení Blíženci – muži

Muži, který se narodili ve znamení Blížence mají rádi experimenty a rádi se pouštějí do nových výzev. Jestli očekáváte, že takový muž je relativně klidný a odsedí na jednom místě i několik hodin, mýlíte se. Neustále vyhledává změnu a nemá rád stereotyp. Pokud byste si mysleli, že stejný způsob bude vždy platit na to, aby muž dosáhl orgasmu, rozhodně tomu tak není. Má rád nové věci a taky rád mění polohy či sexuální hry v posteli. Určitě však dokáže svou vášeň a své sny říct, přičemž umí přesně charakterizovat, co mu chybí a co by chtěl.

Jaký je muž narozený ve znamení Blíženců?

Zábava je pro něj známý pojem a je plný energie i tehdy, když už ostatní spí. Taky je to velmi praktický člověk, který má rád praktické věci a ne abstraktní, které nelze plnohodnotně využít. Pokud si tedy čte o nových polohách v posteli, má rád reálné zvládnutelné a ne takové, kde je třeba až příliš přemýšlet nad jejich realizací. Je to však člověk, který rád zkoumá, někdy se dostane až do extrému, avšak odtud ho vytáhne milující partnerka po jeho boku.

Muži – Blíženci jsou velmi proměnlivý a partnerky většinou u nich dlouho nevydrží. Je to typ člověka, který má rád výzvy nejen v posteli, ale i v životě mimo něj. Pokud ho potkáte, je vždy dobře oblečený a má rád módu. Potrpí si také na svůj vzhled, přičemž chce zaujmout ve společnosti a má zájem o ženy, které o něj projeví zájem. Je z něj cítit temperament a rozhodně je to velmi energický člověk. Ženy většinou okouzlí svým šarmem a tím, jak sebevědomě se dokáže chovat ve společnosti. Určitě si velmi rychle zvyknete na všechny komplimenty, které Vám bude skládat nejen ve společnosti ale také i v soukromí.

Jaký je muž Blíženec milenec?

Má mnohem raději, pokud může ženě něco hezkého šeptat do ucha, jako kdyby ji měl chytit na její erotogenní zóně. Dělá to i z toho důvodu, že nechce vypadat jako někdo, komu jde jen o sex a žádné city. Proto se na začátku chová relativně plaše a využívá na svádění spíše slova než doteky. V podstatě si milování nikdy neplánuje dopředu. Je to velmi energický a spontánní člověk, který má rád heslo " tady a teď ". Často neví, kdy ho přepadne chuť na sex a Vy byste měli počítat s tím, že to může být skutečně kdekoliv. Nechybí mu však cit pro cokoliv, co lze označit v rámci předehry. Rád se nechá unést vším, co mu umožníte a dokáže tak vyvolat vzrušení, po jakém toužíte. Komplimenty používá i tehdy, když se Vás právě dotýká v těch nejintimnějších partiích. Často ho označujeme jako perverzního muže, on je však s tím spokojen , protože si uvědomuje některé ne příliš " normální" aktivity v posteli. Rád střídá polohy a má rád, když není vždy on tím iniciátorem. Má rád i mnohonásobné milování .



sexuální horoskop
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow