Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Erotický horoskop

Beran – muž

Autor článku: redakce Zerex.cz 23.04.2014 00:00 Erotický horoskop znamení Beran – muž

Samotná charakteristika tohoto zvířete nám naznačuje, že muž Beran je velmi tvrdohlavý a vždy chce dosáhnout svého. Hlavní vlastností mužů v znamení Berana je jejich přímočarost, kdy bez okolků přistupují k samotné věci. Vědí, co chtějí a nic je neodradí od toho, aby toho dosáhli.

Muž Beran a láska

Muž Beran je skvělý v posteli, ale neumí příliš opětovat lásku svému partnerovi. Umí dokonale využívat techniky v posteli, avšak projevy lásky jsou jim cizí. V případě, že Vám na něm záleží, pak byste mu měli neustále projevovat náklonnost a měli byste ho dráždit sexy spodním prádlem nebo předehrou, která by neměla zapadat do řady těch, které již tisíckrát zažil. Netřeba to však s fantazií přehánět, protože muži ve znamení Berana mají rádi i jistou klasiku, které se třeba občas držet. Svou lásku umí projevit pouze takové ženě, která má zájem jen o ně a je jim oddaná. To se pak zrcadlí i na samotném milování zcela jinak a užijete si ho oba.

Muž Beran jako milenec

Muži v znamení Beran mají rádi všechno, avšak pouze v malých dávkách. Mají rádi slastný požitek, který plyne ze sexu, ale nechtějí na něj čekat příliš dlouho. Určitě jsou však tím typem muže, kteří chtějí všechny okolnosti života, kam spadá i sex, vychutnávat plnými doušky a snažit se o to aby měli z toho co nejlepší požitek. Z takového muže jsou cítit sexuální vibrace, kterým odolá jen málokterá žena. A právě to je jejich cíl. Jestli totiž žena podlehne jeho šarmu a smyslnosti, muž Beran je s tím spokojený a dosáhl toho, co chtěl. Pak je už jen na něm, zda dokáže ženu i dlouhodobě zaujmout, přičemž je to možné pouze v případě, že vždy dosáhne všeho, po čem touží. Většinou mají představu o dokonalé předehře, která pokud nepřijde, vše je ztraceno. Nejsou takový typ mužů, kteří se spokojí s čímkoliv, jen aby byla žena povolnější.

Vědí přesně, co chtějí a pokud se jim to nesplní, pak je čas na změnu. V podstatě mu nezáleží na výběru místa, přičemž se dokáže přizpůsobit leckde. Zajímají ho hlavně mnohem podstatnější faktory, které sleduje a které se musí naplnit. Předehru má velmi rád zejména když se odehrává na jeho těle. Sám není v této oblasti příliš aktivní, a proto partnerka nemůže čekat, že by se jí příliš dlouho věnoval před samotným milováním. Při předehře však často používá zejména ruce a jazyk, kterým rád prozkoumává různé kouty ženského těla. Pokud partnerka nahlas dýchá nebo křičí jeho jméno, pak je muž Beran jako v sedmém nebi. Pokud je však potichu a užívá si slasti jen tak, sama pro sebe, pak beran nikdy nebude spokojen se sexem a bude vyžadovat, abyste své emoce dali o trochu více nahlas najevo.

Muži - Berani mají povahu berana hluboce zakořeněnou ve své povaze. Často se tak chová, a taky rád vidí svou partnerku připoutanou k posteli nebo příliš společensky unavenou na to, aby se mu bránila. Má rád, pokud mohou být jisté věci podle něj a taková žena je mu v tomto směru otevřená. Oblibuje také hrabání se ve vlasech během milování, které ho umí ještě více vzrušit a nakopnout do lepšího výkonu.



sexuální horoskop
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow