Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Podpora erekce

Až s tímhle přestanete, dostaví se zlepšení erekce

02.05.2017 00:00 zlepšení erekce

Tučné hlavní jídlo, po něm zákusek, sem tam pivo, hned po ránu cigaretka a během dne další a další. Životní styl, kdy konzumujeme nadbytek smažených a tučných pokrmů, sladkostí a alkoholu, se podepisuje na našem zdravotním stavu. Bohužel u mužů se to často projeví i během postelových hrátek. Jejich výdrž už zdaleka není, jako bývala. Problém s erekcí se přitom týká i mladších ročníků, rozhodně nelze říci, že tyto potíže by byly výsadou pouze těch starších.

Vyhýbejte se tučným pokrmům i alkoholu

Muži často hodnotí velikost svého penisu, jako kdyby to byl ten nejdůležitější parametr, ale nevšímají si prvních alarmujících příznaků, kdy jejich erekce začíná ochabovat. Jakmile se z toho stane chronický problém, trvá mnohem déle, než se vrátí zpět plná síla a vitalita. Za malou výdrží v sexu často stojí nadměrná konzumace alkoholu. Sklenička tu a tam nevadí, ale pokud se k pravidelnému pití přidá i kouření cigaret, dříve nebo později se na to na mužské síle negativně podepíše. Stejně nebezpečná je i nadváha. Hodně se mluví o tom, že může přijít infarkt nebo jiné, vážné nemoci. O uvadajícím sexu se v téhle souvislosti příliš nemluví, a to je chyba.

Jak docílit zlepšení erekce díky stravě?

Obrátit životní styl vzhůru nohama nemusí být pokaždé jednoduché. Každopádně snaha shodit přebytečná kila je asi to první, co by mělo být na programu dne. I menší úbytek váhy, který ani nemusí být na první pohled pořádně vidět, má obrovský dopad na zdraví. V první řadě dojde ke zlepšení krevního oběhu. A právě zdravá cirkulace krve je pro kvalitní ztopoření penisu naprosto nezbytná. I když to bude možná nepopulární krok, zařazení zeleniny, ovoce a vlákniny je alfou a omegou pro sestavení nového jídelníčku. Smažené pokrmy, rychlé občerstvení, zrovna tak jako příliš velký přísun cukru dokáže natropit velké škody, zejména pokud jde o pružnost a prostupnost cév. To vše musí pryč. Kromě střídmější stravy je nutné zařadit i více pohybu. Začátky jsou nepříjemné, hlavně když nám chybí fyzička, ale jakmile si na nový režim zvykneme, budeme se cítit lépe. Naše zdraví se postupně zocelí, a to se příznivě projeví i v sexuální výkonnosti.

Nic nepomáhá? Zkuste bylinky!

Někdy je kondice natolik zdevastovaná, že ani úprava jídelníčku, pravidelný pohyb, omezení alkoholu a skoncování s cigaretami nepomáhá tak rychle, jak bychom si přáli. Naštěstí existují bylinky, které, když se spojí, mají úžasnou schopnost zlepšit erekci. Někteří muži se zdráhají brát jakékoli léky, právě pro ně jsou vhodné doplňky výživy na přírodní bázi. E-shopů které nabízejí pilulky na erekci bez předpisu je několik. Přečtěte si více o tom, jak poznáte kvalitní produkt na podporu erekce.



podpora erekce zlepšení erekce erekce
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow