Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Sex a erotika

Nalaďte atmosféru sexy večera vábivou vůní

24.08.2017 20:00 afrodiziakální parfémy
Je pátek večer, pracovní týden je u konce a vás čeká nerušený víkend plný příjemného odpočinku s partnerem. Celý týden se vám honilo hlavou, jak si páteční večer užijete dosyta a jak svého partnera povzbudíte k sexuálním hrátkám. Základem je ta pravá atmosféra, která podraždí partnerovo libido. Pomohou afrodiziakální parfémy.

Prostředí hraje významnou roli

Aby byl váš večer dostal správný erotický náboj, začněte úpravami vaší ložnice. Svíčky, lehké přítmí, nové povlečení a dvě skleničky šampaňského s jahodou na stříbrném podnose. Takové přivítání nikdo neodmítne. Až vaše drahá polovička dorazí domů, očekávejte smršť polibků a objetí, protože po náročném pracovním dni není nic lepšího, než se uvolnit se svou partnerkou či partnerem.

Vyzkoušejte společnou bublinkovou koupel

Po lahodném přípitku napusťte vanu plnou pěny. Pocitově ze sebe smyjete všechny pracovní problémy a budete se cítit opět svěže, odpočatě a plní energie. Během koupele můžete přidat i aromatický olej. Ten totiž nejen probudí vaše smysly, ale také působí na lidské emoce i psychiku. Masáž v příjemné teplé vodě také není od věci. Nezdráhejte se proto už ani minutu a začněte partnera masírovat měkkou žínkou.

Společné sledování erotických filmů povzbudí smysly

Po vydatné koupeli se přesuňte do obýváku a místo sledování detektivky zkuste přepnout na trochu zajímavější pořad. Sledování lechtivých filmů povzbudí vaši touhu a fantazii, kterou můžete využít k experimentování.

Afrodiziakální parfémy završí dokonalý večer

Pokud vaše touha dosáhla maxima, přemístěte se do ložnice. Nejprve si ještě na chvíli odskočte do koupelny, nezapomeňte totiž na malý detail, který celý večer završí k dokonalosti. A tím je parfém touhy. Tedy přesněji řečeno afrodiziakální parfém, který odstartuje ohňostroj chtíče. Jde o malou, ale velmi účinnou pomoc, aby vaše milovaní bylo zcela dokonalé. Afrodiziaka ve spojení s feromony, které vylučuje naše tělo, dokonale působí na libido a vy si můžete být jistí, že po vás bude vaše polovička doslova šílet. Dokonalá vůně vás bude provážet celým sexuálním zážitkem a dovedou až na samotný vrchol hory Orgasmus.


sex vztahy afrodiziakální parfémy
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow