Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Podpora erekce

5 tipů, jak se vyhnout krátkému sexu a uspokojit partnerku

08.08.2016 00:00 jak se vyhnout krátkému sexu a uspokojit partnerku
Stává se to i vám, že míváte krátký sex? Pokud se tento problém objeví sem tam, tak je to ještě v pořádku. Pokud však míváte podobné problémy pravidelně, musíte zvýšit pozornost. S věkem se situace může zhoršit a starším mužům se navrátí stav jako za mladých let, kdy byli nezkušenými milenci. Předčasná ejakulace a nekvalitní erekce trápí každého druhého Čecha od 35 do 65 let.

5 tipů, jak se vyhnout krátkému sexu a uspokojit partnerku

Nejčastěji se jedná o problém předčasného vyvrcholení (ejakulace) po vniknutí do těla ženy. V současné době v rámci touhy po delším a plnohodnotném intimním styku je možné vsadit na těchto 5 tipů, pomocí kterých se s jistotou vyhnete krátkému sexu a tím lépe uspokojíte i svojí partnerku.

Cviky na uvolnění pánevních svalů

Znáte je i pod názvem Kegelovy cviky. Ty zaručují kvalitnější a delší výdrž v posteli, vášnivější požitek z milování a v neposlední řadě i spokojenější partnerku. Jsou vhodné nejen pro ženy, ale i pro muže. Mužům kromě už uvedených výhod umožní i kvalitnější regulaci penisu a lepši kontrolu nad „ejakulací“ krátce po vniknutí do ženského těla. Třeba pravidelně a vědomě procvičovat pánevní svalstvo, stahovat a uvolňovat pár vteřin denně, několikrát za sebou, dýchat nosem směrem do břicha a přitom mít břišní svalstvo a boky uvolněné. To je základ pro celkový úspěch. Pokud by nepomohl první tip, přinášíme další.

Správné dýchání

Lepší erekce přijde se správným dýcháním. Podstatou je začít dýchat zhluboka. Pět sekund se nadechujte, potom zadržte dech alespoň na 3 sekundy. Následně pomaleji vydechujte po dobu několika sekund. Tento postup opakujte a sami uvidíte, k jakým výsledkům jste se dopracovali.

Masturbace před sexem

Na krátký sex jděte masturbovat před samotným aktem. Odběhněte si krátce před sexem na záchod a užijte si nejdřív sám „se svojí rukou“. Je zřejmé, že potom tak lehce nedosáhnete druhého vyvrcholení s partnerkou. Zaručeně vám to pomůže a vy tak vydržíte při milování s partnerkou déle. V jejích očích budete dobrým a zdrženlivým milence, který vydrží přesně tolik, kolik chce a potřebuje ona.

Poloha, kdy je žena „nahoře“

Pokud se bavíme o oddalování ejakulace, či způsobech, jak prodloužit sexuální styk, pomůže volba té správné polohy pro partnerku. V tomto směru je ideální poloha, kdy je partnerka nahoře na vás. Z Kamasútry známe tuto polohu pod názvem „Na koníčka“. Zkuste to a poproste svojí milovanou, že když to na vás přijde, tak ať zpomalí a po krátké chvíli znovu zrychlí. Tento postup opakujte pravidelně a stále, až dokud nezaznamenáte pozitivní výsledky a zlepšení ve vaší výdrži.

Žádný stres z výkonu

Stres z výkonu je největším nepřítelem kvalitní a dlouhé erekce. Mnoho stresu a napětí z toho, kolik vydržíte a jestli vůbec, podněcuje naopak ne lepší výkon, ale právě častější problémy s erekcí a to v každém věku. Erekci a svůj výkon si zlepšíte právě eliminací stresu na minimum.


nedostatečná erekce
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow