Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Naše tělo

4 důvody, proč váš penis pořádně nestojí

Autor článku: redakce Zerex.cz 18.01.2017 00:00 proč penis nestojí

Stává se to už i vám, že penis pořádně nestojí? Vaše mysl je proto zasažena a přemýšlíte nad různými věcmi typu: "Proč mi nestojí?" "Co udělat aby mi stál?" "Je problém ve mně nebo v přítelkyni?" Pravda je však taková, že chyba nemusí být vůbec ve vás, ani v přítelkyni. Nedostatečný průtok krve v penisu může vzniknout z mnoha důvodů. Popíšeme si právě 4 nejčastější důvody, kvůli kterým nemusí penis pořádně stát.

4 nejčastější důvody, kvůli kterým váš penis pořádně nestojí

Psychika a stres

Vše začíná v hlavě. I impulsy k tomu, aby vám penis pořádně stál. Pokud vám penis bude stát, znamená to, že máte erekci. No k tomu, aby vše fungovalo jak má, musíte se cítit pohodlně a uvolněně. Pokud budete pod vlivem stresu, vaše psychika bude narušena, tělo bude v napětí, čehož důsledkem bude že budete mít zúžené cévy vedoucí přímo do penisu. Takto se narušuje průtok krve do mužské pýchy, který je základem pro kvalitní erekci. Kromě toho samotný stres a zhoršená psychika ovlivňují i nervová vlákna v penisu, čehož důsledkem vznikají nemalé problémy s udržením erekce.

Strava a nevhodné zvyky

Špatné stravování, málo fyzické aktivity a k tomu i špatné zvyklosti při stravování, jsou další příčinou problémů s penisem a erekcí. Ve spojitosti se stravou platí, že mnoho tuku škodí nejen vašemu zdraví, ale i tepnám, respektive i penisu. Při ucpání tepen tukem zabráníte cirkulaci krve do penisu. Penis nebude správně fungovat, nebude přímo stát, respektive nedosáhnete erekce, jak si přejete.

Věk

Problémy s penisem ve vyšším věku nejsou ničím výjimečným. V souvislosti s tímto tvrzením platí jedna statistika: Až polovina mužů nad čtyřicet let mívá příznaky impotence, respektive každý muž se minimálně jednou ocitl tváří v tvář tomuto problému. Tento problém však nesouvisí s mužskou neplodností, ani neztěžuje schopnost zcela normálně prožít orgasmus. Týká se procesu erekce a pro muže bývá velkým problémem se k uvedeným stádiím vůbec propracovat.

Nedostatečná léčba mužských problémů

Posledním důvodem je nepřiměřená a nedostatečná léčba intimních problémů. Pokud se objeví jakýkoliv intimní problém, ne každý muž ho začne řešit. Stejně jako o problémech nemluvíte se svou partnerkou. Nemluvě o návštěvě odborníka, se kterým zapomínáte konzultovat svůj vzniklý intimní problém. Odkládáte jeden intimní problém s erekcí za druhým a takto se vám kupí množství problémů, čímž ztrácíte mezi nimi přehled. Považujete právě toto vaše chování za "nej" řešení?

Tak, už znáte 4 hlavní důvody, kvůli čemu váš penis nebo penis vašeho partnera, nedokáže "pořádně" stát. Co uděláte? Jak zareagujete díky tomuto zjištění?



proč nestojí
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow