Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Sex a erotika

15 minutový ženský orgasmus – fakt nebo mýtus?

10.07.2018 00:00 15 minutový ženský orgasmus – fakt nebo mýtus?

Ženský orgasmus je opředen mnohými mýty a tajemstvími. Zatím toho o něm stále mnoho nevíme. Většina tajemství se před námi stále skrývá. Jedním z nich je i dlouhé, skutečně hodně dlouhé vyvrcholení. Je možné, aby žena měla orgasmus po dobu více než pár sekund? Třeba rovnou celých 15 minut? Anebo je to jen pohádka pro dospělé, aby měli co v noci objevovat? Podle Tima Ferrisse nikoliv. Pojďte s námi objevit tuto bájnou neprozkoumanou oblast a nechejte se inspirovat k postelovým hrátkám.

15minutový ženský orgamus – Kde to všechno začalo?

Vrátíme se ale na samotný počátek toho všeho. Kde vlastně lidé přišli na to, že by žena mohla dosáhnout 15minutového orgamus? Za vším stojí americký spisovatel, autor bestsellerů o osobním rozvoji, podnikatel, investor a speaker, Timothy Ferriss

Ten v roce 2011 vydal svou již druhou knihu s názvem „The 4-hour body”, neboli „Čtyřhodinové tělo”. V ní popisuje, jak s minimem úsilí dosáhnout co nejlepších výsledků, a to v oblasti životosprávy, tělesné kondice a také v sexualitě. V knize zmiňuje různé vědecké metody spojené s vlastními postřehy a cvičebními postupy. Zaměřuje se nejen na zvýšení sportovních výkonů, ale také na hubnutí, životosprávu, nebo na to, jak ženě pomoci k silnému orgasmu, jak zlepšit spánek či spát méně a být stále svěží.

Silný ženský orgasmus – Radí Timothy Ferriss

A právě na silný ženský orgasmus se zaměříme v tomto článku. Podle Tima Ferrisse je možné ženu dovést různými technikami až k nadlidskému prožitku. Žena bude doslova v sedmém nebi. Několik minut se bude svíjet v dokonalém opojení. Na chvíli přestane vnímat svět a bude si užívat sílu okamžiku. Na takové vyvrcholení prý nikdy nezapomene. Jenže, jak na to?

V čem tkví tajemství silného ženského orgasmu?

Timothy Ferriss se této oblasti musel věnovat skutečně dlouho, přišel totiž na to, co doposud nikdo jiný nezdokumentoval. Podle něj totiž tkví tajemství ženského orgasmu v tom, že žena netuší, co s ní chce muž udělat. Že si myslí, že se jedná o další nudný večer.

Ideální je ji tedy překvapit už při příchodu z práce. Kupte jí květinu, zastavte se do oblíbené restaurace a vezměte si jídlo domů. Okamžitě, jakmile přijdete oba z práce, zaveďte jí do ložnice, kde započne vaše dlouhá cesta k božskému vyvrcholení.

Začněte krok po kroku

Položte ženu na postel, na záda, svlékněte ji donaha a nohy jí pokrčte, aby paty směřovaly k sobě. Žena by měla být uvolněná, klidná a hlavně by neměla tušit, co se na ní chystá. Vy si mezitím potřete ruce lubrikačním či esenciálním olejem, kterým ji pomažte po celém těle. Můžete klidně začít krátkou masáží, aby se vaše partnerka ještě více uvolnila. Navíc to díky oleji půjde posléze mnohem snáze.

A můžeme se vrhnout na věc. Jemně roztáhněte ženské pysky, opatrně a s citem natáhněte kůži v těchto partiích směrem do stran. V tuto chvíli byste měli mít dokonalý výhled na ženské přirození a na její klitoris. Vaše partnerka by teď před vámi měla ležet tak, jak ji Pánbůh stvořil.

Žena začne postupně vrnět blahem

Už jen při tomto jemném pohybu by měla vaše partnerka postupně cítit vzrušení. Podle Tima Ferrisse by se jí mělo lůno postupně prokrvovat a každou minutou by měla být vzrušenější. V žádném případě ovšem nepřestávejte a nespouštějte ruce z ženina přirození. Vaše partnerka by neměla mít ani minutu oddychu.

Jak postupovat dál?

Jedním palcem drážděte klitoris a zbylými prsty stále držte kůži pysků nataženou. Klitoris drážděte zejména špičkou prstu, která je k tomuto účelu podle Tima Ferrisse nejlepší. Nezapomeňte proto na dokonalou manikúru! Jakýkoliv dlouhý nehet nebo nerovnost na nehtu celý okamžik naprosto zkazí. Druhou ruku vložte pod ženin zadeček, čímž jej podložíte a trochu nadzvednete.

Pomalu, rychle, pomalu a zase rychle

Při dráždění klitoristu střídejte rychlé a pomalé pohyby podle toho, jak vaše partnerka vzdychá a jak je vzrušená. Nedokážeme vám přesně říct, jak často budete rychlost upravovat, ale sami to přesně poznáte v danou chvíli. Stále nepřestávejte dráždit partnerčino lůno. A až těsně před vyvrcholením do ní vstupte svým ztopořeným údem.

Silný ženský orgamus – Jak zajistit, aby se vše povedlo?

Ovšem k tomu musíte sám u sebe zajistit, abyste byl dostatečně dlouho vzrušený. Ženské vzrušení totiž trvá mnohem déle než to mužské a může trvat klidně i několik minut, než svou partnerku dovedete k okamžiku těsně před vyvrcholením. Rozhodně nečekejte, že ji budete stimulovat půl minuty a pak bude po všem. Tak to nefunguje! Je potřeba ji stimulovat alespoň několik minut.

Abyste tedy nakonec do ní vstoupil tvrdý jako kámen a přivedl ji k nejsilnějšímu orgasmu v jejím životě, bude nejlepší, pokud si pomůžete s doplňkem stravy Zerex Extralong. Ten podporuje chuť na sex, přispívá k výdrži, udržuje normální erekci a prodlužuje pohlavní styk. V některých případech uživatelé uvádějí prodloužení pohlavního styku až o 30 minut. Dokážete tedy partnerku dostatečně dlouho stimulovat a nakonec do ní proniknout jako správný alfa samec.

problém s ejakulací



jak uspokojit ženu orgasmus
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow