Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Naše tělo

10 varovných příznaků impotence: Poznejte je včas!

07.03.2019 00:00 impotence

Impotence. Velice nepříjemný stav, kdy u muže přetrvávají potíže při dosahování a udržení erekce nutné pro pohlavní styk. Impotence vlastně znemožňuje pánům dosáhnout uspokojivou míru erekce, aby mohli mít vůbec sex.Impotence ale nepřichází jen tak z čista jasna! Impotenci, jakožto ostatně i všem zdravotním problémům, předchází jisté příznaky a stavy, které na blížící se „kalamitu” mohou upozornit. Jaké jsou tedy nejčastější příznaky, které vás mohou upozornit na impotenci?

1. Nízká hladina mužského pohlavního hormonu

Asi nejznámějším předstupněm impotence  je nízká hladina mužského pohlavního hormonu. Podle paní doktorky MUDr. Taťány Šrámkové, CSc. odhalíte nízkou hladinu pohlavního hormonu poměrně jednoduše. Máte pocit snížené energie a vitality, řídne vám ochlupení, začínáte pomalu tloustnout, trpíte návaly horka a ani psychické problémy se vám nevyhýbají. Pokud se k tomu všemu následně přidají problémy s erekcí, je na vině jednoznačně nízká hladina mužského pohlavního hormonu.

2. Deprese

Impotenci může předcházet také deprese. Pokud totiž člověk není v psychické pohodě, nemůže být v pohodě ani v posteli. Když k tomu navíc ještě připočteme léky proti depresi, máme zde koktejl, který k impotenci doslova vybízí.

3. Diabetes

Ani cukrovka není pro muže med. Podle mnohých studií může cukrovka způsobit impotenci, tedy problémy s erekcí. Zejména pakdiabetes 2. typu je doslova smrtkou pro mužské libido. Zvažte proto preventivní prostředky před problémy s erekcí v podobě doplňků stravy. Kupříkladu Zerex Ultragold dlouhodobě udržuje sexuální zdraví muže a pomáhá předcházet problémům v posteli.

4. Obezita

Bohužel ani nějaká ta kila navíc nejsou přínosná pro vaši erekci. Pokud jsou ta kila navíc v podobě svalů, pak je vše v pořádku. Pokud jsou však ta kila navíc v podobě tuků, pak se u vás může dřív či později objevit strašák se jménem „impotence”.

Obézní muži jsou dvakrát až pětkrát častěji postiženi  erektilní dysfunkcí než pacienti s normální hmotností. Proto nejen kvůli vzhledu, ale i kvůli svému sexuálnímu životu se snažte udržet hmotnost na zdravé úrovni. Dobrým vodítkem pro vás může být hodnota tzv. BMI, tedy Body-Mass-Index. Ideálně byste se měl pohybovat na úrovni mezi hodnotou 18,525.

5. Alkoholismus

Alkohol je metlou lidstva. A to doslova. Pokud je totiž muž závislý na alkoholu, nevyhne se problémům s erekcí. A bez erekce nemůže být sex. A bez sexu nemohou být děti.

Ve studii z University of Washington vědci zjistili, že střízliví muži dokázali dosáhnout erekce dvakrát rychleji než muži pod vlivem alkoholu. Pokud tedy chcete být v posteli nepřekonatelným alfa-samcem, zapomeňte na skleničku alkoholu a raději si dopřejte zdravou stravu a k tomu bylinky.

Bylinky a výtažky z rostlin vám totiž dokáží zpevnit erekci víc než tisíc štamprlí něčeho ostřejšího. Zerex Klasik představuje vysoce koncentrované složení extraktů z tradičních bylin a důležitých aminokyselin. Složky na přírodní bázi obsažené v tomto doplňku stravy mají příznivý vliv na kvalitu vašeho sexuálního života, pevnou erekci a váš výkon v posteli.

6. Problémy se štítnou žlázou

Štítná žláza je malý orgán, který má však v těle řadu důležitých funkcí. Zejména produkuje hormony důležité pro metabolismus člověka. Tyto hormony kontrolují tělesnou teplotu, srdeční tep a krevní tlak. A všechno v těle souvisí se vším.

Pokud nebudete mít zdravý krevní tlak, nedostane se vám dostatek krve do všech orgánů, a bohužel penis nevyjímaje. A bez krve není erekce. Impotenci proto často předchází také problémy se štítnou žlázou.

V roce 2008 publikovali výzkumníci v časopise Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism zprávu, ve které odhalili, že 79 % ze 71 mužů s problémy se štítnou žlázou mělo do určité míry taktéž erektilní dysfunkci.

7. Vysoký krevní cholesterol

Nejen krevní tlak, ale vysoký krevní cholesterol může natropit v posteli řádnou neplechu. Pokud jsou vaše hodnoty krevního cholesterolu příliš vysoké, existuje obrovské riziko ucpání některé z cév nebo tepen ve vašem organismu. A to znamená taktéž ucpání důležitého přívodu krve. A jak již bylo řečeno - bez krve není erekce .

8. Stres

Zažíváme jej ve škole, v práci, doma, v rodině. Stres. Asi největší zabiják mužského libida současnosti. Neexistuje proti němu lék, není před ním úniku. Stres je nemocí moderního lidstva. Bohužel způsobuje kromě civilizačních chorob také problémy s erekcí.

I když proti němu zatím neexistuje lék, můžete snížit jeho negativní dopad opět díky bylinkám. Zejména pak kotvičník zemní je doslova balzámem na vaše nervy a váš výkon v posteli. Kotvičník zemní podporuje sexuální touhu a celkový sexuální výkon, příznivě ovlivňuje normální hladinu mužského pohlavního hormonu, zvyšuje mužské libido a přispívá k udržení duševní pohody. Účinné množství kotvičníku zemního najdete v doplňku stravy Zerex Ultragold.

9. Vztahové problémy

Často se hádáte se svou partnerkou? Máte mezi sebou rozepře? Nedokážete se na ničem shodnout? A už si ani nepamatujete, kdy naposledy jste si řekli něco pěkného? Pak vězte, že ani pro vaše sexuální libido nejsou vztahové problémy přínosné.

Čím déle problémy s vaší partnerkou trvají, tím horší dopad mohou mít na vaši erekci. Se vztahovými problémy vám ale bohužel žádné bylinky nepomohou. V tomto případě je jediným „lékem” otevřená komunikace.

10. Poruchy spánku

Špatně se vám v poslední době spí? Nedokážete třeba hodiny a hodiny usnout? Už jste spočítali všechny ovečky ve své hlavě a pořád nic? Pak mohou stát za vašimi problémy s erekcí právě poruchy spánku. Všechno souvisí se vším.

Pohlavní hormon, nejdůležitější mužský hormon, se mužům v těle tvoří během fáze hlubokého spánku. Pokud spánku nemáte dostatek, nemůžete mít ani dostatek tohoto hormonu. A bez mužského pohlavního hormonu nebudete mít ani pevnou erekci.

Proto se snažte zlepšit svou situaci od podlahy. Začněte kvalitou spánku. Vytvořte si pravidelné spánkové rituály, které vás každý den správně naladí a hlavně připraví na kvalitní porci spánku. Před spánkem už nevyřizujte žádné pracovní záležitosti, nedívejte se na žádné akční filmy, ani si nedávejte žádné kofeinové nápoje.

Naopak se příjemně nalaďte a zklidněte bylinkovým čajem „Čaj stres uklidnění - na duševní harmonii”. Tento čaj obsahuje tradiční bylinky, jejichž složky příznivě působí na udržování klidné mysli a zlepšování kvality spánku. Přispívá ke zmírnění nervozity a stresu, má příjemnou chuť i aroma, příznivě působí k uklidnění nervového systému a zmírnění bolestí hlavy, pozitivně ovlivňuje trávení a detoxikaci organismu, stimuluje imunitu, přispívá k navození psychické pohody a působí proti nespavosti.

Sečteno, podtrženo

Impotenci není radno podceňovat. Jednou za čas to sice ještě nemusí být závažný problém, ale v pravidelných intervalech dokáže zničit i jinak fungující vztah. Hlídejte všechny výše zmíněné příznaky, které mohou předcházet impotenci a v případě jakýchkoliv pochybností nebo podezření okamžitě zkontaktujte svého lékaře. Je lepší zbytečně navštívit lékaře, než něco šeredně podcenit.



impotence impotence znaky
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow