Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Podpora erekce

10 tipů, jak snadno a rychle podpoříte erekci!

27.12.2018 00:00 jak-podporit-erekci

Konečně je konec týdne. Po celém hektickém týdnu dorazíte doslova vyšťavený z práce domů a těšíte na poklidný víkend strávený s vaší partnerkou. Nemůžete se dočkat, až se společně zachumláte pod peřinu a užijete si jeden druhého. Na chvíli vypustíte všechny starosti a problémy z hlavy a budete se věnovat pouze jeden druhému. Samozřejmě plánuje i nějakou tu erotiku. Jenže aby toho nebylo málo, penis se vám ne a ne ztopořit.

Jak na erekci?

Jak podpořit erekci snadno a rychle? V tomto článku jsme pro vás shrnuli jednoduchý postup, jak si můžete dopomoci k tvrdé erekci jako z kamene.

Jak podpořit erekci? Vyzkoušejte těchto 10 kroků!

Dosáhnout pevné erekce je překvapivě komplikované . Pokud jste s ní nikdy neměl problém, pak jste šťastný muž. Hlava, hormony, srdce, krevní cévy a asi milion dalších věcí totiž musí dokonale spolupracovat, aby muž dosáhl erekce. Na venek to sice vypadá jen jako vztyčený penis, ale uvnitř těla probíhají tisíce procesů. A jakmile jeden z těchto procesů přestane správně pracovat, nedosáhnete erekce, anebo dosáhnete, ale tak slabé erekce, že o ní ani nemůže být řeč. Jak tedy podpořit erekci?

  1. Nadopujte se kofeinem

Výzkumníci z University of Texas Health Science Center v Houstonu zjistili, že muži, kteří konzumovali kofein v podobě 2 až 3 šálků kávy denně, hlásili s menší pravděpodobností problémy s erektilní dysfunkcí než muži, kteří se naopak kofeinu vyhýbali.

Kofein napomáhá uvolnění tepen v penisu a ke zvýšení krevního oběhu - oba faktory jsou zcela nezbytné pro silnou erekci.

Proto si dopřávejte pravidelně šálek vynikající kávy a uvidíte, že i pevná erekce jako z oceli se dostaví.

  1. Zacvičte si

Jste po celém dni v práci unavení, bez energie a rozlámaní? Pak si alespoň na chvíli zacvičte. Může se jednat o jakékoliv cvičení, jaké máte rádi. Například si můžete jít na 20 minut zaběhat kolem domu. Cvičení vás prohřeje, rozproudí vám krev v žilách a zároveň se vám díky němu uvolní v těle endorfin, tedy hormon štěstí. S takovým nabuzením budete v posteli jako ďábel.

  1. Dopřejte si bylinkový čaj

Jste po dni stráveném v práci extrémně vystresovaný a potřebujete se uklidnit? Pak si dopřejte uklidňující bylinkový čaj „Čaj stres uklidnění - na duševní harmonii”, jež příznivě působí na udržování klidné mysli a zlepšování kvality spánku.

Čaj obsahuje bylinnou směs třezalky tečkované, meduňky lékařské, levandule lékařské, jitrocele kopinatého a řebříčku obecného. Bylinky v této čajové směsi udržují psychiku ve stavu pohody, přispívají k zachování duševní rovnováhy, stimulují kvalitní spánek a podporují příjemné uvolnění během uspěchaných dní.

Díky tomuto čaji konečně přestanete myslet na pracovní problémy a budete se moct plně věnovat své milované.

  1. Borůvky, pomeranče, jablka nebo hrušky

Podle odborné studie z Velké Británie, která sledovala více než 25 000 mužů, bylo zjištěno, že ti muži, kteří jedli více než tři porce bobulovin, pomerančů, červeného vína a jablek týdně, byli o 19 % méně náchylní k problémům s erekcí.

Výzkumníci naznačují, že sloučeniny nazývané flavonoidy, které se v těchto potravinách nachází, mohou zlepšit průtok krve ve vašem těle a tím také zlepšit prokrvenost vašeho penisu. Dopřejte si proto alespoň 3x týdně tyto druhy ovoce a o pevnou erekci nebudete mít nouzi.

  1. Přestaňte kouřit

Cokoliv, co je dobré pro vaše srdce a plíce, je dobré i pro váš penis. A to samozřejmě platí i o kouření. Pokud holdujete tomuto zlozvyku a objevily se u vás v posledních dnech či týdnech problémy s erekcí, měl byste okamžitě zbystřit. Kouření vaší erekci nijak neprospívá, právě naopak jí může značně ohrozit.

Potvrdila to také odborná studie výzkumníků z Íránu. Ve studii o více než 2 800 kuřácích odborníci zjistili, že 25 % mužů, kteří opustili tento zlozvyk, hlásilo významné zlepšení erekce. Navíc muži, kteří pokračovali v kouření, uvedli, že se jejich erekce během posledního roku naopak výrazně zhoršila.

  1. Odpočiňte si

Odpočinek je lékem prakticky na všechny nemoci nebo neduhy. Stačí si trochu odpočinout a člověku je hned mnohem lépe. Proto ani v tomto případě nezapomeňte na dostatečný spánek a odpočinek. A neříkáme to jen proto, že je spánek příjemný, ale proto, že má skutečně na mužské tělo pozitivní účinky.

Mužský pohlavní hormon, který stojí za tou pravou mužností i za pevnou erekcí, se mužům v těle tvoří během fáze hlubokého spánku. Pokud tedy nebudete mít dostatek spánku, nemůžete mít ani dostatek pohlavního hormonu a tím pádem nebudete mít ani pevnou erekci.

  1. Vyhněte se alkoholu

Během alkoholového opojení se sice můžete cítit jako mistr světa a jako největší alfa samec, ale ve skutečnosti vám alkohol k pevnější erekci nepomůže. Alkohol otupuje nejen smysly, ale také nervy, které jsou k pevné erekci potřebné. Když nefungují správně nervová spojení, nemohou se ani správně přenášet sexuální vzruchy a tím pádem nemůže dojít k erekci. Vypusťte proto alkoholové dýchánky a na intimní chvilky se svou partnerkou se vrhněte s čistou hlavou.

  1. Pořádně si vyčistěte zuby

Co se děje v ústech může ovlivnit i váš sexuální život. Nevěříte? Čtěte dále.

Muži, kteří trpí paradentózou nebo záněty dásní způsobenými nahromaděním plaku, mají až dvakrát vyšší pravděpodobnost, že je postihnou problémy s erekcí, než muže se zdravými dásněmi.

Špatná dentální hygiena je spojená se zvýšeným zánětem v těle a s rizikem kardiovaskulárních onemocnění,” uvádí Dr. Michos. To proto, že chronický zánět může poškodit jemné buňky uvnitř cév, které jsou zároveň rozhodující pro správnou erektilní funkci.

Analýza 56 odborných studií z lékařského výzkumu skupiny Cochrane došla k závěru, že po třech měsících používání elektrických zubních kartáčků se snížil u sledovaných osob zubní plak o 21 % a zánět dásní o 11 % než při používání manuálních zubních kartáčků. Zároveň se samozřejmě eliminovalo množství infekce v těle a tím se zlepšil celkový zdravotní stav sledovaných osob.

  1. Dostatečný pitný režim

Nezapomínejte také na dostatečný pitný režim. Na ten spousta lidí během svých hektických pracovních dnů zapomíná, přitom i tak banální věc, jako je pitný režim, může rozhodnout, zda se vám v posteli penis postaví či nikoliv.

Není nic jednoduššího, než si na začátku dne naplnit dvě velké dvoulitrové láhve vodou a ty si postavit na stůl. Na konci dne byste měl mít obě tyto láhve prázdné. Pokud vám nějaká voda v lahvích zbyde, máte jasný důkaz, že nepijete dostatečně. Zároveň vás budou tyto lahve nutit, abyste průběžně během dne pil.

  1. Pomozte si doplňky stravy

A na závěr můžete vyzkoušet tabletky na podporu erekce Zerex. Jedná se o kombinaci extraktů z tradičních bylin, vitamínů a důležitých aminokyselin na přírodní bázi.

Tablety na erekci Zerex obsahují přírodní složky kotvičník zemní (Tribulus Terrestris), maca peruánská, ženšen, ostropestřec mariánský, L-arginin, L-lysin, teobromin (extrakt ze semen kakaovníku pravého) a další vitamíny, které příznivě ovlivňují pevnou a kvalitní erekci, zlepšují výkon a výdrž v posteli, udržují optimální hladinu mužského pohlavního hormonu, nabudí libido a sexuální touhu.

Tabletky na erekci Zerex jsou řešením pro muže bez ohledu na věk. Pro konkrétní problém s erekcí je nejvhodnější modalita Zerex Klasik, který napomáhá k dosažení pevné erekce.

Zerex Klasik je ze všech doplňků stravy Zerex nejoblíbenější a nejprodávanější. Má rychlý nástup účinku, takže stačí užít pouze jednu tabletku zhruba hodinu před sexem. Zerex Klasik vám podpoří vaši erekci, příznivě ovlivní vaši sexuální touhu a tonizuje celkový výkon v posteli. Se Zerexem Klasik můžete na chabou erekci s klidem zapomenout.



jak podpořit erekci
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow