Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Vztahy

Ženy, jací muži vás přitahují?

Autor článku: redakce Zerex.cz 14.05.2014 00:00
Tak a pokračujeme v typování, tentokrát na řadu přišli muži! Jaké typy mužů se vám líbí? Půjdeme pěkně popořadě a začneme od úplného vrchu, kde bohové Olympu se scházejí ...

Pán s velkým P

Tento pán je váš pravý, vysněný, je to prostě muž vašeho života. Ztělesnění vašich představ a tajných tužeb, velebení vaší ženskosti a vrchol vašeho žití. On je ten, kterého si milé dámy vezmete za muže. Muž s velkým srdcem, který se nebojí ho projevit, ale zachovává si svou mužskou podstatu a je vždy a všude na správném místě. Života se nebojí a jde si za svým cílem, jak se říká se sluncem v tváři a s "větrem v zádech". Můžete se na něj vždy spolehnout, protože ví, co dělá. Sebejistý, vtipný, zralý, s charakterem a jedinečným charisma. Okouzlující v každém směru, dokonce, i když jste na něj naštvaná, umí vás svým humorem okamžitě svést na jiné cestičky a vykouzlit vám barvu na líčkách, způsobem jemu typickým a pro vás fantastickým. Je to vaše polovina (ne polovička, těch máte více), ta chybějící část k vaší dokonalé celistvosti.

Frajírek

Pan macho, papírový hrdina, sebestředná a pošetilá parodie mužnosti, která se ztotožnila s nějakým filmovým, případně úspěšným byznys hrdinou a jde na vás hrát divadélko. Půjčené auto od kamaráda, peníze od mámy a huba plná prázdných řečí - samozřejmě egocentrického charakteru typu "jsem jen já, pak kopa hnoje a zas jen já". Vlastně nač jste na to rande s ním šli, když se ani nedostane k tomu, aby projevil trošku zájmu o vás. Ani se to nesnaží předstírat, ani na to, aby vás dostal do postele. On si totiž myslí, že už vás tam má. ň Jeho "trošku jiné myšlení" ani o tom nepochybuje. Vždyť má “kopu“ peněz a auto, tak co holka ještě chceš?! Jen jaksi mu ušlo to nejdůležitější, totiž nevíte vlastně, kdo to je, tomuto divadélku prostě nevěříte, chce se vám smát a zároveň plakat nad ubohostí tohoto plemene a tak vstáváte od stolu plná rozčarování, podáváte ruku s omluvou, že už musíte jít a nějak se z této tragikomedie vykroutit. A nezapomeňte, že o několik dní později vás čeká sms, kde bude stát něco ve smyslu: "Ani nevíš, o co přicházíš".

Pecivál na peci

Och jak se mi jen nic nechce! Muž tohoto typu, bůh ochraňuj ženu, která spojí se s tímto rodilým lenochem. Problém vstát - v tom či onom směru, neboť není energie. Nerozumí životu, nemá cíl, možná jediný - a to bezcílně se potulovat. Popíjet si pivko a pokuřovat cigaretku. Nějak bylo, nějak bude. Při takovém muži bude vaše hladina kortizolu a adrenalinu na maximu, dennodenně. Proto pokud máte v sobě kus zdravého úsudku, balte kufry a utíkejte, dokud nebudete lapat po dechu. Muž, který nemá v životě vizi, nemá cíl, život s ním hází sem a tam, a jak se říká, nejlepším generálem je po válce, to je muž, který by potřeboval denní dávky oxytocinu, endorfinů a tvrdolínu, aby se nakopl. A toto snad, milé dámy, nebudete řešit. Chlap, který se takto bezesně motá životem je snad horší než bezdomovec, ten se alespoň denně snaží nějakým rafinovaným způsobem získat laciné víno.

Hezoun, ale s prázdnou hlavou

Hezoun, s dokonalým tělem, že i retuš se může schovat. Vždy a všude hvězda ve dne i noci, vytvrzený ráno i o půlnoci. Nejen tam, ale i na těle a zatvrzelé srdce, samozřejmě - vždyť není slaboch, no ne?! Jaké srdce, holka, já jsem tady na jiné divy světa. I ten osmý ti ukážu! Permanentka do posilky jistá, vyrýsovaný, vyvoněný a vystajlovaný. Obal krásný, to musíme uznat, avšak vnitřek prázdné, zanedbané, beztvaré. Při tzv. denno-denním "honění si svého ega" a pozorování, kdo ho pozoruje, zapomněl, co je v životě skutečně důležité. Že i to tělo jednou zestárne, že i rozhled je nutný, nějaký ten zdravý selský rozum a humor, na který tak ženy letí. Já jsem krásný a to mi stačí. A ještě, výkonný v posteli - většinou je o tom přesvědčen pouze on sám a vy prostě musíte hrát jeho hru, protože riskujete urážku na cti. Když je dobrý milenec, budiž, užívejte si ho do poslední kapky, avšak na vztah můžete zapomenout. On potřebuje opylovat a být obletován mnoha květinkami, takže milé dámy, nezapomeňte, hodnoty ducha jsou trvalé a těla dočasné. Ale tak zas, proč si neužít trochu bohapustého potěšení.


partnerské problémy sexuální život svádění uspokojení ženy
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow