Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Kámasútra

Poloha s názvem “Venušina nástraha“

Autor článku: redakce Zerex.cz 08.05.2014 00:00 Poloha s názvem Venušina nástraha

Tak jako milí pánové, už jste vyzkoušeli námi odhalené předchozí erotické polohy z Kámasútry? Avšak stále to nebyly ty pravé polohy a pozice, které byste potřebovali vy nebo vaše partnerka? No pak nezbývá nic jiného, než vyzkoušet další erotickou polohu, která má název "Venušina nástraha". Venuše jako znak půvabné ženy značí něco neskutečné a vzrušující, tak pojďme společně odhalit základní postup pro praktikování této milostné polohy…

Žena musí být velmi šikovná a obratná, aby mohla být součástí této polohy nebo preferovat tuto polohu před všemi ostatními. Základem této polohy je to, aby partnerka ležíc na zádech dokázala mít dost vysoko zvednuté své dolní končetiny, z čehož pramení zvýšené vzrušení a dráždivost pro partnera. Takto je připravena přijmout mužův "lingam" mnohem snadněji a jednodušeji, přičemž její svaly v "yoni" jsou dostatečně natažené a uvolněné…

Ve skutečnosti je právě tato poloha "Venušina nástraha" obměnou velmi známé a oblíbené misionářské polohy, přičemž tato poloha je mnohem více "otevřenou" polohou. Znamená to, že partner má umožněn se svým "lingamem" jednodušší přístup a může hlouběji vniknout do těla své partnerky a milenky, což oba velmi mile přivítají.

Důležité je začít tuto polohu dělat tak, že se partner nahne směrem dopředu, konkrétně nad svou partnerku. Přitom má partnerka sexy výhled a pohled, přičemž natažené svalstvo obou milenců ovlivňuje velmi smyslně a vášnivě. Partnerka má sice obě své horní končetiny volné a prázdné, no má pouze málo prostoru kolem sebe, z toho důvodu by se měla podepírat lokty, s cílem udržení rovnováhy a stabilizace polohy. Je to důležité, protože se snadno může stát, že ztratí rovnováhu a to může vyvodit z rytmu nejednoho zkušeného partnera. Proto by partnerka měla alespoň takovýmto způsobem napomáhat svému partnerovi v udržování vlastní rovnováhy, aby skutečně přožili ničím nerušenou novou sexuální polohu plnou vášnivých zážitků.

Pokud jste se rozhodli zařadit právě polohu "Venušina nástraha" do svých sexuálních radovánek, uděláte dobře. Vaše partnerka se může stát kouzelnou ženskou návnadou, zkuste to. Oddejte se jeden druhému, dělejte to, co vás baví a nebojte se opět něčeho nového a nepoznaného. Vše je vždy poprvé, čím dříve začnete, tím dříve dosáhnete lepších výsledků, v případě milostných erotických poloh to platí dvojnásob. Přejeme vám mnoho příjemných a radostných chvil při odhalování tajemství právě této nové erotické polohy z dílny tajemné a slavné Kámasútry.



erotické polohy sexuální polohy
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow