Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Kámasútra

Poloha Kámasútry s názvem "Pluh"

Autor článku: redakce Zerex.cz 30.04.2014 00:00 Poloha Kámasútry s názvem Pluh

Muži velmi oblibují polohu "Pluh". Při této polohuje je velmi důležité mít "po ruce" v posteli dobře pevné polštáře. Měkké polštáře nejsou dobrý nápad, protože muž bude mít pod koleny ohebný povrch, což není příliš příjemné na udržení jeho rovnováhy a zároveň i na psychiku, v souvislosti se špatnou stabilitou na posteli. Ideální je použít pevnou ložní přikrývku, která se většinou nachází v dnešních ložnicích, takže by s tím neměl být žádný problém. Partnerka potřebuje více polštářů, které budou sloužit jako podpora pro ni a její tělo.

pluh-kamasutraZ této pozice se dá sklouznout na postel do takzvané "polohy lžičky", a to tím způsobem, že partner se celou vahou svého těla sesune na bok a bude za svou partnerkou. Oba leží na bocích, žena přiměřeně posazena v mužově klíně. Tato poloha je uspokojivou a vhodnou polohou na pozdní noci dvou milujících se partnerů. Obvykle se touto “polohou lžičky" partneři přivedou i do spánku s vědomím, že je čeká příjemné ráno s novými sexuálními radovánkami. Nic lepšího na dobrou noc nemůže ani být. Toto je okamžik, který dělá tuto polohu velmi výjimečnou a poměrně oblíbenou, především u mužského pohlaví. Nicméně to neznamená, že ženské pohlaví si nepřijde na své. Právě naopak, hluboké pronikání mužského "lingamu" pociťuje velmi intenzivně i partnerka, což může vyvolávat velmi vzrušující a příjemné chvíle na cestě za orgasmem, nejen tím mužským.

Krok č. 1:

Partner si klečí na posteli. Následně se mu žena, nohama roztaženýma široko od sebe, usadí do klína. Sedí mu na stehnech, zády otočenými k němu, bez očního kontaktu. Partner tuto situaci využije k tomu, aby ženu mohl objímat rukama kolem pasu k vyjádření jeho lásky k ní. Současně ji může přitom jemně dráždit bradavky, čímž vyjadřuje náklonnost k ní. Začíná velmi účinná předehra u partnerky, která se začíná dostávat do "varu".

Krok č. 2:

V tomto kroku se žena vykloní z původní polohy směrem vpřed. Polohu svých dlaní nechá nezměněnou, čili bude je mít opřené o postel uprostřed svých kolen, tak jako dosud. Čelem je opřena o postel před ní (vše závisí, jak vysoká je postel, matrace, či ještě na začátku zmíněné polštáře). Toto je správná chvíle na mužovo vniknutí.

Krok č. 3:

V rámci tohle kroku žena narovná svou pravou nohu tahem směrem dozadu vedle pravého boku partnera. Svou levou nohu ponechá zahnutou v koleni do pravého úhlu, ta jí slouží jako podpora celého těla. Své tělo uloží na polštáře, které má nachystané pod sebou a hlavu zase na pravou ruku. Přitom si vychutnává slastné chvíle, prožívá každý pohyb "pýchy" svého partnera.

Krok č. 4:

Partner má po natažení svých rukou k dispozici na hlazení celá záda své partnerky a zároveň něžně přiráží sem i tam. Jediným úkolem milenky je, aby pevně obepínala partnerů "lingam". Současně si vychutnává příjemné citové zážitky v její "yoni".

Milí pánové, milé dámy, možná jsme vás inspirovali k vyzkoušení této velmi erotické polohy z naší Kámasútry. Pokud vám nestačí, tak už teď se můžete těšit na další polohy na našem webu www.zerex.sk/blog. Přejeme vám příjemné milostné zážitky, možná i s polohou "Pluh", kterou vřele doporučujeme zařadit do vašich pravidelných milostných radovánek. Je na čase vyzkoušet něco nového a udělat tak krok v objevování něčeho nového a vzrušujícího!


erotické polohy sexuální polohy
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow