Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Podpora erekce

Nepodceňte první příznaky impotence

Autor článku: redakce Zerex.cz 25.09.2017 00:00 příznaky impotence

Každý den přicházíte z práce domů a už ve dveřích vidíte v manželčiných očí to očekávání. Dnes, ano dnes to bude vášnivé a divoké. Ovšem už je to pár týdnů a vy stále máte problém to sladké očekávání splnit. Začátek vypadá nadějně, opona ale spadne dřív než se odehraje první dějství. Ano, řeč je o impotenci.

Impotence vs. erektilní dysfunkce

Mnoho lidí považuje tyto dva pojmy za totožné, ale není tomu tak. Impotence je trvalý problém s dosáhnutím erekce. Muž má problém udržet erekci po delší dobu a tento nepříjemný stav se opakuje v dlouhodobém horizontu. Erektilní dysfunkce je krátkodobý stav, za kterým většinou stojí ku příkladu stres či momentální psychické rozpoložení.

Příznaky impotence

I když impotence zní jako něco strašného, dá se léčit. Když odhalíte hlavní příznaky a příčiny této záležitosti, můžete začít s léčbou ihned. Charakteristikou impotence je slabá či krátkodobá erekce, se kterou není možné úspěšně dokončit pohlavní akt. Erekce a problémy s ní jsou běžnou součástí mužského života a každý muž s nimi alespoň jednou za život bojuje.

Příčiny impotence

Existuje spousta věcí, které negativně ovlivňují mužskou erekci. Může za ni špatná životospráva, kouření, nadměrné pití alkoholu, stres, psychické problémy, deprese či choroby, které postihují cévy. Sexuolog MUDr. Václav Urbánek, CSc. tvrdí, že „při vzniku výrazných poruch ztopoření penisu se může uplatňovat celá řada rozmanitých příčin, které se v mnoha případech různě kombinují. Podílet se mohou jednak faktory psychické, a to „nejistota z očekávání, partnerské či manželské konflikty, nedostatek sebedůvěry a pokles nálady v důsledku stresu, deprese, situační či generalizované úzkosti.

Jak impotenci řešit?

Pokud na každém bodu, se kterým máte problém, zapracujete, můžete tak učinit velmi důležitý krok v boji proti impotenci. Co je ovšem nejdůležitější, tak mluvit o svém problému s protějškem. Ženy jsou chápavé a určitě se nebudou chovat necitlivě. Pokud začnete o svém problému mluvit na přímo, uleví se vám, protože díky pochopení a podpoře vaší partnerky vám spadne kámen ze srdce. Ke kvalitě vaší potence lze přispět také prostřednictvím přírodních tabletek na potenci. Jsou vyrobeny z extraktu tradičních bylin, jako je například Konvičník, Maca,... Ty mají pozitivní vliv na problémy s impotencí. Právě pomocí tradičních bylin můžete vyřešit i velmi intimní problémy. Hlavním klíčem je dbát na správnou životosprávu, vyhnout se kouření a alkoholu, eliminovat stres, udržovat si duševní rovnováhu a zvolit správný doplněk stravy k řešení problémů s impotenci. Zerex Ultragold zdravá erekce dlouhodobě



neplodnost potence zdravá erekce
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow